De aceasta data, ti-am pregatit o mica provocare! Aminteste-ti care este ultima carte citita si alege o fraza/un paragraf ce ti-a placut din cartea respectiva.

 REGULI DE PARTICIPARE:

  1. Transcrie textul ales din carte adaugand un comentariu la acest anunt, in josul paginii, mentionand titlul si autorul cartii;
  2. SHARE pe pagina personala de Facebook la acest concurs, prin butonul de Facebook de mai sus;
  3. La sfarsitul comentariului, ne dorim si o semnatura din partea ta, cu numele complet.

Probabil te intrebi care este premiul! Daca participi, poti castiga un auxiliar la Limba si literatura romana pentru clasele V-VIII, la aromana_315x406.jpglegere.

Lucrarile din acest an iti ofera: notiuni deteorie sub forma schematica, texte la prima vedere insotite de itemi noi, exercitii de performanta scolara, teste predictive si sumative si recapitulative, modele de teze pe semestru. 

Prin intermediul exercitiilor interactive si aplicatiilor complexe, elevii isi pot verifica cunostintele dobandite pe parcursul orei de curs. Nu uitati ca auxiiarele pentru clasele V-VII vin „la pachet” cu lucrarea „Jurnal de clasa”, CADOU!

 

Limba si literatura romana, clasa a V-a -  http://bit. ly/1goN42x

Limba si literatura romana, clasa a VI-a - http://bit. ly/1Nvv8Sv

Limba si literatura romana, clasa a VII-a - http://bit. ly/1Noz8Uh

Limba si literatura romana, clasa a VIII-a - http://bit. ly/1l60jrQ

 

Concursul se incheie vineri, 6 noiembrie, ora 19: 00. Vor fi alesi 10 castigatori, prin intermediul www. tragerilasorti. ro.

Mult succes!