In urma concursului cu premii constand in auxiliare la Limba si literatura romana pentru clasele V-VII - Structurate pe modelul E. R. R., au fost desemnati cei 10 castigatori. Participantii care au raspuns la intrebarea concursului organizat pe pagina de Facebook Editura Delfin si au oferit datele solicitate au fost desemnati prin intermediul www. tragerilasorti. ro.

 

Lista castigatorilor:win_315x315.jpg

Manea Alecsandra

Iordache Paula Alexandra

Jucalea Ioana Alexia

Necula Gabriela Nicoleta

Manea Mihai

Rus Maria Georgiana Florina 

Gal Paula-Maria

Stefanescu Alexandra Gabriela 

Maria Popescu

Avram Ioana-Andreea

 

Pentru a intra in posesia premiului, un auxiliar la Limba si literatura romana - Structurat pe modelul E. R. R. la alegere, pentru clasa a V-aa VI-a sau a VII-a, tot ce trebuie sa faceti este sa ne scrieti pe adresa contact@edituradelfin. ro, mentionand auxiliarul dorit, adresa de livrare, numele complet al destinatarului si numarul de telefon. Pentru detalii suplimentare sau intrebari, va stam la dispozitie la numarul de telefon 0722. 437. 073. 

Limba si literatura romana 2015-Auxiliare pentru clasele V-VII-Structurate pe modelul E. R. R.

Lucrarile vin in intampinarea elevilor cu cele trei momente ale lectiei: Evocare (Introducerea elevului spre noile continuturi ce urmeaza a fi predate); Realizarea sensului (configurarea si actualizarea cunostintelor); Reflectie (aducerea elevului din lectie la ceea ce stie sa aplice in realitate). Cartea contine sugestii pentru proiecte individuale si de grup, lectii de recapitulare, evaluare, literatura, limba si comunicare.er1_315x192.jpg

CADOU! In acest an, Editura Delfin ofera gratuit lucrarea „Jurnal de clasa”, la achizitionarea auxiliarelor pentru clasele V-VII.

         r2_315x182.jpg