Editura Delfin a lansat titluri didactice in premiera si noua editie a unei lucrari ce s-a dovedit o inovatie in materie de auxiliare scolare. Care iti este de folos?

 

Auxiliare pentru elevii de gimnaziu

Va mai amintiti de portofoliul elevului la Limba si literatura romana? Formula este acum completa, odata cu lansarea lucrarii “Portofoliul de Evaluimg_2191_315x221.jpgare Formativa - Matematica, clasele V-VIII”. Lansata in premiera, lucrarea este realizata dupa modelul popular al mapei de teste a elevului, datorita posibilitatii ca testele sa fie corectate, detasate si indosariate. Portofoliul contine modele de testare curenta si sumativa, modele de teza pentru semestrul I si II si modele de testare pentru cei patru ani de studiu.

Lucrarea isi propune sa incurajeze exersarea „efortului” de a descoperi elementele esentiale ale materiei, nu doar exersarea dinimg_315x350.jpg dorinta de a obtine nota maxima la matematica!

Editura Delfin va prezinta cea de-a doua editie a lucrarii ce s-a dovedit o inovatie in materie de auxiliare didactice, „Portofoliul de Evaluare Formativa - Limba si literatura romana, clasele V-VIII”. Populara sub denumirea „Mapa de teste a elevului”, datorita faptului ca testele pot fi corectate, detasate si indosariate, lucrarea contine peste 30 de teste anuale, grile de evaluare si autoevaluare pe baza unor descriptori de performanta, modele de teza pentru semestrul I si II.

Sistemul practic si modern faciliteaza supervizarea parcursului educational al elevului atat de catre profesori, cat si de parinti. Totodata, elevii isi pot autoevalua in permanenta performantele scolare!

Auxiliar pentruimg_2234_315x378.jpg elevii de liceu

Lucrarea „Eseul - Ghid de pregatire practica a Examenului de Bacalaureat 2016” reprezinta o premiera pentru elevii aflati in prag de Bacalaureat si le vine in ajutor pentru redactarea subiectului al III-lea al probei scrise la limba si literatura romana.

Ca inovatie, ghidul este compus din trei carti independente, specifice celor trei genuri: epic, liric si dramatic. Totodata, sugestiile de rezolvare sunt gandite sub forma unor instrumente agreabile de studiu. In contextul mentionat, cartea se prezinta drept cel mai util ghid de invatare si dezvoltare a procesului de redactare a unui eseu. Autorii lucrarii si-au propus ca lucrarea sa constituie, mai mult decat un suport informational, un suport mental!