Inapoi la scoala! Mirosul cartilor proaspat scoase din tipar, revederea colegilor, prieteni noi, luna septembrie inseamna emotia unui nou inceput. Pentru Editura Delfin, noul START inseamna respectarea constanta a cererii de lucrari scolare ce indeplinesc toate exigentele demersului didactic.

Titlurile 2016 asigura o introducere solida in materiile propuse, urmarind o structura logica, usor de parcurs. Cartile au fost realizate cu scopul de a oferi o intelegere clara a notiunilor teoretice, pentru a inlesni, mai apoi, aplicarea principiilor studiate asupra testelor si subiectelor de examen propuse spre rezolvare.

In timp ce auxiliarele la Limba si literatura romana si Matematica, pentru elevii de gimnaziu si liceu, pun accent pe analiza si aprofundarea cunostintelor fundamentale, lucrarile sub forma de ghiduri complete si modele de teste pentru pregatirea examenului de Evaluare Nationala si Bacalaureat reprezinta un ajutor suplimentar in asistenta candidatilor, pentru reusita la examenele finale.

„Numarul mare de titluri pe care Editura Delfin il propune in acest an este, indiscutabil, consecinta intelegerii, inca de la inceput, a faptului ca un produs pus in slujba participantilor la actul educational trebuie sa se caracterizeze prin calitate, printr-o dimensiune real pragmatica si, nu in cele din urma, printr-un design adaptat tendintelor actuale”, Prof. Adrian Nicolae Romonti, coordonator Auxiliare pentru Limba si literatura romana, gimnaziu si liceu.

CADOU! In acest an, Editura Delfin ofera gratuit lucrarea „Jurnal de clasa”, la achizitionarea auxiliarelor pentru clasele V-VII. Cu ajutorul exercitiilor interactive, recreative si a temelor captivante, specifice fiecarei luni, lucrarea nu va fi perceputa ca un simplu caiet de clasa.

Colectia Editura Delfin include:

NOUTATEAuxiliarele pentru clasele V-VII - Structurate pe modelul ERR

Bacalaureat 2016 - Limba si literatura romana - Modele de teste - Profil umanist

Bacalaureat 2016 - Limba si literatura romana - Modele de teste - Profil real 

Bacalaureat 2016 - Matematica - Ghid de pregatire (M_mate-info, M_tehnologic, M_st-nat)

Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2016

Limba si literatura romana - Ghid complet pentru Evaluarea Nationala 2016

Matematica - Ghid complet pentru Evaluarea Nationala 2016

Modele de teste - Evaluare Nationala 2016 - Limba si comunicare - Clasa a VI-a

Modele de teste - Evaluare Nationala 2016 - Matematica si stiinte - Clasa a VI-a 

Auxiliare Limba si literatura romana - Clasele V-VIII

Auxiliare Matematica - Exercitii si probleme pentru clasele V-VIII

Auxiliare Limba si literatura romana - Clasele IX-XI