Sambata, 13 iunie, incepand cu ora 11: 00, la Street Delivery are loc evenimentul pentru copii si parinti „Capsula Timpului”. Concursuri, premii, workshop-uri si multe alte surprize au fost pregatite special pentru voi!

Agenda Culturrollatomfinal_150x450.pngala PENTRUCOPII si Oraselul Cunoasterii vor organiza o serie de concursuri pe teme de ecologie pentru copiii de scoala generala. Daca ai intre 6 si 14 ani, esti asteptat la standul "A(l)TOM" sa spui lumii ce putem face in fiecare zi pentru a proteja mediul inconjurator (printr-un desen, colaj, o scrisoare etc.).

Mesajele vor fi pastrate intr-o capsula a timpului sub forma de ATOM, ce va fi construita din PET-uri. Constructia va avea o forma modulara si va creste odata cu numarul de mesaje.

Totodata, copiii vor putea participa la diverse jocuri, activitati creative, mici workshop-uri de stiinte si concursuri de "public speaking" pe tema reciclarii, cu premii care de care mai traznite!

A(l)TOM este un proiect pentru copii oferit de Oraselul Cunoasterii in parteneriat cu Agenda Culturala PENTRU COPII, cu sprijinul Street Delivery 2015 si al sponsorilor. Editura Delfin se numara printre sustinatorii acestei initiative, oferind participantilor premii ce constau in carti si auxiliare didactice. 

 

 

Pregateste-ti discursul si hai la maraton! Participarea in cadrul evenimentului este gratuita.