Pentru a participa la concurs, trebuie să răspundeți corect la întrebarea: CINE ESTE EDITORUL ROMANULUI ”REGELE LUPILOR – TOIAGUL DE STEJAR”?, până pe data de 9 aprilie 2014, ora 23: 59.

Postarea trebuie să apară în timeline-ul paginii Regele lupilor – Toiagul de stejar. Pentru ca participarea să fie validată, utilizatorul trebuie să aibă un cont de Facebook, completat cu o adresă de email validă cu nume/prenume reale și să dea like la pagina oficială a Editurii Delfin: www. facebook. com/edituradelfin

Premiul cel mare constă într-un weekend de 5 stele pentru 2 persoane, la Ioana Hotels Sinaia, în perioada 25 – 27 aprilie 2014.
Câștigătorul va fi desemnat prin tragere la sorți în cadrul evenimentului de lansare a cărții, joi, 10 aprilie, ora 18: 00, la Muzeul Țăranului Român, incinta Librăriei Cărturești.

În plus, zilnic se vor organiza extrageri, premiul constând într-un volum al romanului ”Regele lupilor – Toiagul de stejar”, de George Cornilă, apărut la Editura Delfin și un voucher de 50 lei pentru achiziționarea oricărui produs de pe Librăria Delfin: www. librariadelfin. ro.

Un scurt sinopsis al romanului este disponibil pe: www. facebook. com/edituradelfin.

Câștigătorii extragerilor zilnice vor fi desemnați prin tragere la sorți și anunţați pe paginile Regele lupilor – Toiagul de stejar şi Editura Delfin.