Esti pregatit de vacanta? Esti pregatit sa ai un “job” de vara? Sa construiesti “Scoala Viitorului”, sa iti faci prieteni noi si sa pleci impreuna cu colegii tai intr-o tabara la munte? Daca raspunsul este DA, te invitam sa pornesti la drum…

Editura Delfin lanseaza seria jurnalelor de vacanta la Limba si Literatura Romana si Matematica pentru elevii de gimnaziu (clasele a V-a, a VI-a si a VII-a), cele mai distractive si utile caiete de vacanta care “te recompenseaza” cu proiecte originale, o multime de cunostinte, premii si calatorii pentru tine si colegii tai.

In aceasta vara, Jurnalul de Vacanta iti propune trei proiecte speciale:

  • Proiect individual de lucru - Jurnalul de vacanta va fi “prietenul”, “confidentul” si “sfatuitorul” tau pe perioada vacantei, oferindu-ti exercitii de autoanaliza si autocunoastere. Iti vei testa cunostintele acumulate pe parcursul anului scolar si vei asterne ganduri, impresii, intamplari si experiente din timpul verii, ce iti vor ramane ca amintire in Jurnal. Pune-ti palaria de soare, fa-ti o limonada si distreaza-te cu jurnalul de vacanta!
  • Proiecte pe echipe de cate doi - Pornind de la teme de interes ce au drept scop dezvoltarea creativitatii, dar si a abilitatilor de organizare si asumare a propriilor decizii, Jurnalul de Vacanta va intampina cu proiecte educative si interactive. Intalneste-te cu colegul/colega de proiect si realizati impreuna expeditii, itinerare, cautati indicii si descoperiti comori ascunse! Satisfactiile vor fi pe masura!
  • Proiectul verii “Jurnalul unui job de vara” - Pentru vacanta de vara 2015, ti-am pregatit un proiect ingenios ce incurajeaza lucrul in echipa. Una dintre surprize este aceea ca proiectul se va desfasura online, mai exact, pe pagina Facebook Editura Delfin. Pentru aceasta misiune, veti forma echipe si veti lucra impreuna la un proiect propus in paginile jurnalului de vacanta. Proiectele care vor primi cele mai multe LIKE-uri pe Facebook vor fi recompensate cu o binemeritata tabara la munte. Distractia este garantata, asa ca urmariti-ne pe pagina de Facebook pentru a fi la curent cu regulile de inscriere si participare la concurs.

Cu Jurnalul de Vacanta la Limba si Literatura Romana vei calatori in timp si vei face parte din cele mai frumoase povesti si opere literare. Vei sta de vorba cu autori celebri si vei face cunostinta cu personajele lor. Veti porni impreuna la drum prin toata tara, dar si pe alte continete, iar personajul principal vei fi chiar tu!

Cu Jurnalul de Vacanta la Matematica, ai de ales intre exercitii diverse si interactive. Atractivitatea exercitiilor, realizate sub forma unor jocuri, transforma completarea paginilor de jurnal in adevarate provocari pentru elevi, care nu vor simti nicio secunda povara temelor de vacanta. Printr-o participare reactiva, tanarul calator se joaca, dar, in acelasi timp, invata!

Seria jurnalelor de vacanta te acompaniaza in functie de cum iti petreci timpul: daca esti pe drum, te distrezi cu jocuri, puzzle-uri, ghicitori, rebusuri si alte activitati interactive. Ia-ti prietenii cu tine si hoinareste cu Jurnalul de Vacanta. Porniti in cautarea si descoperirea de noi  aventuri, locuri, peripetii si realizati proiecte complexe si distractive. Familia sau bunicii sunt compania perfecta pentru sfaturi, pareri, jocuri de familie si exercitii dificile. Pentru momentele de relaxare, ai rubrici speciale pentru a scrie impresiile de la sfarsitul zilei/saptamanii si pentru a redacta scrisori catre cei dragi.

Creativitatea, originalitatea si placerea de a lucra sunt cuvintele cheie ce descriu Jurnalul de Vacanta.

Deci, pregateste-ti rucsacul, ia cu tine Jurnalul de Vacanta si…Calatorie placuta! Ne vedem in vacanta!