Sarbatorile de Craciun sunt asteptate cu mare entuzism de copiii din intreaga lume, deoarece in noaptea magica de 24 decembrie, Mos Craciun le va indeplini cea mai mare dorinta. Sania incarcata cu daruri multe va poposi la fiecare casa in parte, Mos Craciun impreuna cu spiridusii sai impartind cadourile mult asteptate.
 
Animati de atmosfera Craciunului, va invitam sambata, 19 decembrie, orele 10: 30 - 12: 30 la Atelierul lui Mos Craciun. Il vom intampina cu colinde si cu voie buna. Darurile nu se vor lasa asteptate.
Intr-un cadru de poveste, vom mesteri cu multa creativitate ghetute personalizate in asteptarea cadourilor din noaptea magica, vom pictam in culorile veseliei globulete, stelute si fulgi pentru pomul de Craciun si cel mai important ii vom scrie si desena Mosului felicitarea personalizata cu cea mai mare dorinta a noastra pentru anul acesta.
 
La final, daca am fost cuminti si am lucrat cu spor, Mos Craciun ne va face o vizita pentru a ne oferi un cadou din desaga fermecata.
 
P. S.: Pomul impodobit ne asteapta incarcat cu multe dulciuri si cadouri surprize.
 
Participarea se face pe baza de inscriere, in limita locurilor disponibile, la numarul de telefon: 0722. 437. 073, pana vineri, ora 12: 00. Atelierul lui Mos Craciun se adreseaza copiilor cu varste cuprinse intre 4 - 8 ani.
Taxa de participare: 30 lei.