Editura Delfin este cu un pas inaintea necesitatilor tale si iti pune acum la dispozitie primul “Portofoliu de Evaluare Formativă”, pentru a te ajuta sa fii cel mai bun elev!

Iti amintesti de primele lucrari de control? Ti-ai fi dorit sa le pastrezi pe toate intr-o mapa atractiva si practica? Peste ani, cu siguranta le vei rasfoi cu drag si nostalgie. In acest sens, Editura Delfin îți propune cea mai recenta inovatie in materie de auxiliare didactice - lucrarea Portofoliul de Evaluare Formativa - Limba si Literatura Romana, clasele V-VIII”.

Un sistem practic si modern, “mapa cu teste” te ajuta in procesul de studiu prin acordarea unui feedback prompt din partea profesorului, care iti ofera indrumarea corespunzatoare in vederea atingerii rezultatelor dorite, pe parcursul celor 4 ani de studiu. O evaluare curenta, interna si sumativa eficienta confera aprecierea corecta a nivelului propriilor competente de comunicare prevazute in studiul limbii si literaturii romane. Dupa corectare, testele se pot detasa si indosaria, avand astfel la indemana, in orice moment, toate fisele de evaluare sustinute pe parcursul ciclului gimnazial.

Mai mult decat un instrument evaluativ modern, portofoliul iti faciliteaza procesul de evidentiere a aspectelor care necesita interventii remediale imediate sau pe termen lung si permite comparatii ale performantelor scolare in diferite stadii de evaluare.

Parcursul educational este usor de supervizat atat de catre profesori, cat si de catre parinti, acestia fiind in permanenta la curent cu etapele de pregatire ale elevilor/copiilor pentru examenele nationale.

Portofoliul contine un cadou surpriza, exclusiv pentru elevi!

Alege sa-ti construiesti viitorul profesional pe baza unor amintiri bine pastrate!

11072258_339402359601011_378290236_n.jpg         mapa-4.jpg

mapa-10.jpg     11042603_339402076267706_1228860169_n.jpg