Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Atlasul antropologic al Deltei Dunarii - Maria Stirbu, Ana Tarca, Georgeta Miu

Atlasul antropologic al Deltei Dunarii - Maria Stirbu, Ana Tarca, Georgeta Miu
-5%
Preț: 60,80 lei
64,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Miercuri, 21 Apr. 2021
ISBN: 9789732720417
Anul publicării: 2011
Pagini: 490
Categoria: Stiinte
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea se inscrie pe linia cercetarilor antropologice complexe multi- si interdisciplinare efectuate de Colectivul iesean de Antropologie in vederea realizarii viitorului Atlas Antropologic al Romaniei, aflat deja pe masa de lucru a Colectivelor de Antropologie din Bucuresti si Iasi, ambele apartinand Institutului de Antropologie „Francise I. Rainer” al Academiei Romane. Conceput ca un document biologic cu valoare istorica si relevanta sociala, Atlasul Antropologic al Deltei Dunarii, care face obiectul studiului de fata, reprezinta un insemnat reper pentru populatiile mai vechi, dar si pentru generatiile urmatoare apartinand acestei zone inedite a tarii noastre.

Initiate de regretatul om de stiinta acad. prof. Olga Necrasov, recunoscut ca unul dintre marii specialisti in domeniu la nivel national si international, si dezvoltate apoi de mult regretata cercetator stiintific gradul I dr. Maria Cristescu, sefa Sectiei de Antropologie a Academiei Romane, Filiala Iasi, care are marele merit de a fi imprimat cercetarilor antropologice un caracter multi- si interdisciplinar, studiile din acest areal inedit al Deltei Dunarii s-au efectuat sub indrumarea directa si participarea efectiva a celor doi mari formatori de scoala antropologica romaneasca.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.123 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.