Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Bacalaureat 2017 - Limba si literatura romana - Modele de teste - Profil real

Bacalaureat 2017 - Limba si literatura romana - Modele de teste - Profil real
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: în stoc - Termen de livrare 2-3 zile
ISBN: 978-606-8763-25-5
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 328
Format: 17 x 24

DESCRIERE

Lucrarile propuse sunt structurate pe lectii model E. R. R (evocare, realizare a sensului, reflectie), ceea ce transforma activitatea de predare-invatare intr-un demers didactic practic si modern.
Anul acesta auxiliarele contin texte suport si itemi noi, un spatiu mai amplu alocat notiunilor teoretice pentru fiecare lectie. Ca noutati, clasa a IX-a a fost reorganizata astfel incat sa se adapteze dupa nevoile elevilor, la clasa a X-a dam posibiliatetea elevilor sa se familiarizeze cu subiectul III de la bac propunand modele eseuri, iar la clasa a XI-a s-au  adaugat studiile de caz pentru o mai buna consolidare a cunostintelor dobandite.
Pentru a veni in intampinarea elevilor am marit formatul lucrarilor pentru a aloca mai mult spatiu rezolvarii cerintelor.
 
Lucrarile cuprind:
 
  • Sugestii pentru proiecte individuale si de grup;
  • Lectii de recapitulare, evaluare, exercitii de literatura, limba si comunicare;
  • Teste predictive, sumative si finale;
  • Studii de caz;
  • Modele de eseuri;
  • Modele de teza.
 
Autori: Adrian Nicolae Romonti, Ionela Stan-Bilegan, Silvana Bicazan, Teodora Popescu, Mihaela Popa, Stanuta Nicoleta Popa, Catalina Radu, Ionela Iacob.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.043 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.