Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Bacalaureat 2020. Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a - Silvia Olteanu (coord.)

Bacalaureat 2020. Biologie. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a - Silvia Olteanu (coord.)
-25%
Preț: 24,38 lei
32,50 lei (-24,98%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067931808
Editura:
Anul publicării: 2019
Ediția: 2
Pagini: 360
Format: 15X22.5 cm
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

    Biologie. Bacalaureat 2020. Notiuni teoretice si teste pentru clasele a IX-a si a X-a se doreste a fi un indrumar in pregatirea absolventilor de liceu, in vederea sustinerii si promovarii examenului de bacalaureat cu rezultate foarte bune la biologie.


   Prezentarea sistematizata a materiei studiate in clasele a IX-a si a X-a, inclusa in programa de bacalaureat la disciplina biologie, stimuleaza procesul de invatare logica, iar cele 64 de teste propuse permit exersarea si autoevaluarea pe baza modelelor de rezolvare a subiectelor.


   Prin accesibilitatea, acuratetea si varietatea materialului pus la dispozitia celor interesati, lucrarea reprezinta un excelent instrument de lucru, contribuind la dezvoltarea abilitatii de selectare a variantelor corecte de raspuns, de redactare a unor texte coerente si corecte din punct de vedere stiintific, care sa confirme valoarea si nivelul pregatirii individuale.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.268 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.