Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Bacalaureat Istorie 2017. Sinteze, scheme si teste de evaluare. Conform modelelor stabilite de MEN - Ed. Corint

Bacalaureat Istorie 2017. Sinteze, scheme si teste de evaluare. Conform modelelor stabilite de MEN - Ed. Corint
-25%
Preț: 14,93 lei
19,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Miercuri, 26 Feb. 2020
ISBN: 9786067820539
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 240

DESCRIERE

 

Bacalaureat Istorie 2017. Sinteze, scheme si teste de evaluare. Conform modelelor stabilite de MEN 

Lucrarea de față – care îşi propune să fie un instrument de lucru util şi accesibil – se adresează atât elevilor care susţin examenul de bacalaureat, proba de istorie, cât şi cadrelor didactice.

• Sintezele, alcătuite conform programei de bacalaureat, au fost concepute pe baza competențelor specifice şi a cerințelor de evaluare generale ale Centrului Național de Evaluare şi Examinare.

• Modelele de subiecte realizate pe fiecare temă din programa de bacalaureat reprezintă o noutate în peisajul lucrărilor de acest gen. Modelele pot fi asamblate, în teste, de fiecare profesor, la clasă, în funcție de nivelul de cunoaştere al elevilor şi de materia parcursă.

• Variantele de teste prezentate la examenul de bacalaureat din anii 2015–2016  au rolul de a-i obişnui pe elevi cu standardul de exigență cerut de acest examen.

• Sugestiile de rezolvare le explică elevilor modul în care pot fi abordate temele din programa de bacalaureat, ajutând, implicit, la învățarea coerentă şi logică a materiei de examen. 

 

Lucrarea poate fi utilizată pentru pregătirea examenului de bacalaureat, fiind alcătuită în conformitate cu programa de examen.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.139 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.