Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Biofizica medicala. Teste grila rezolvate - Jean Vinersan

Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea abordeaza tematica cursului de Biofizica Medicala predat in Editura Universitara "Carol Davila”ca un important suport de intelegere si pregatire a examenului aferent.

Intrebarile sunt structurate astfel incat studentii sa inteleaga necesitatea aprofundarii cursului de baza prin furnizarea unor afirmatii secundare dependente, fie prin analiza cauzalitatii in prezentarea unor evenimente.

Autorii subliniaza ca lucrarea este cu adevarat utila cand cititorii compara propriile raspunsuri la intrebarile din grila cu cele pe care autorii le-au enuntat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.055 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.