Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

CAIETUL EDUCATOAREI PENTRU PLANIFICAREA ACTIVITĂŢILOR DIDACTICE (Gabriela Berbeceanu)

CAIETUL EDUCATOAREI PENTRU PLANIFICAREA ACTIVITĂŢILOR DIDACTICE (Gabriela Berbeceanu)
-10%
Preț: 16,20 lei
18,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 112
Format: 21x29 cm.

DESCRIERE

Caietul pentru evidenţa activităţii şi prezenţei educatoarei în grădiniţa de copii este un document juridic şi un instrument care vine în sprijinul cadrelor didactice, oferindu-le orientarea generală corectă cu privire la planificarea activităţii didactice, precum şi numeroase alte spaţii pentru consemnarea unor date despre copiii din grupă, despre evoluţia acestora pe parcursul anului şcolar şi despre modul în care educatoarele gândesc organizarea activităţilor în parteneriat, în vederea unei reuşite integrări şcolare şi sociale a preşcolarilor.

Respectând sugestiile date de Ministerul Educaţiei Cercetării şi Inovării în anexa la OMECT nr. 5233/01. 09. 2008, privind aprobarea noului curriculum pentru învăţământul preşcolar, materialul este recomandat pentru utilizare în unităţile de învăţământ preşcolar.

Format 21 x 29 cm, 112 pagini.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.118 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.