Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Care pe Car(t)e. Matematica pentru clasa I, 101 teste gap-fill

Care pe Car(t)e. Matematica pentru clasa I, 101 teste gap-fill
thumbthumbthumb
Preț: 25,20 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 5 Iun. 2020
ISBN: 9786068818405
Anul publicării: 2018
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Suport media: CD
 
Un test gap-fill (termen provenit din limba engleza) este un exercitiu in care cuvintele (sau literele, sau numere, daca este test matematic) sunt indepartate dintr-un text si inlocuite cu spatii. Cursantul trebuie sa umple fiecare spatiu cu cuvantul (sau litera, numar etc.) lipsa sau cu unul adecvat.
 
Care pe Car(t)e este un exercitiu gap-fill, dar mai degraba ar putea fi considerat un joc didactic. Desigur, oricine cunoaste ce sunt jocurile didactice si la ce folosesc, dar mai putin se cunoaste ca acest joc revolutioneaza segmentul educational pentru care este destinat. Noutatea absoluta in domeniu este ca acest joc SE POATE CONSTRUI, fara a fi nevoie de cunostinte de programare, iar aceasta colectie de jocuri a fost realizata pentru studiu individual cu aplicatia profesionala Care pe Car(t)e „Gap-Fill Test Editor”. Aplicatia raspunde cu succes tuturor cerintelor, acoperind intreaga gama a tipurilor de exercitii cu care se lucreaza in invatamantul primar.
 
Varianta „Matematica pentru clasa I” a aplicatiei „Care pe Car(t)e” contine 101 jocuri, fiecare dintre acestea structurat pe 10-15 etape. Lucrarea ofera micului elev un bogat, variat si atractiv material pentru:
 
cunoasterea cifrelor si a numerelor, prin exercitii complementare celor din manual;

invatarea operatiilor matematice (descompunerea, compararea numerelor, adunarea, scaderea numerelor), folosind un bogat material intuitiv si organizat sub forma de joc;

evaluarea cunostintelor insusite dupa parcurgerea fiecarei etape.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.