Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Carte activa Explorez, aplic, rezolv! – Culegere de probleme, teste si resurse pentru portofoliu, Clasa a VIII-a, Partea I - M. Singer, C. Voica, S. Borodi, C. Avganti

Carte activa Explorez, aplic, rezolv! – Culegere de probleme, teste si resurse pentru portofoliu, Clasa a VIII-a, Partea I - M. Singer, C. Voica, S. Borodi, C. Avganti
-20%
Preț: 15,20 lei
19,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067274400
Anul publicării: 2020

DESCRIERE

Culegerea de probleme de matematica ”Explorez, aplic, rezolv!” din colectia Carte Activa intruneste toate calitatile necesare de a reprezenta instrumentul ideal de lucru la clasa/acasa si se adapteaza perfect si orelor sustinute online. Elaborata de o echipa cu o vasta experienta in domeniul educatiei, culegerea parcurge toata materia din programa de matematica a clasei a VIII-a.

Cartea activa propune profesorilor sa dedice in cadrul orei un timp de 10-20 de minute in care toti elevii pot sa rezolve simultan o proba de evaluare pentru a afla in ce masura au inteles si pot opera cu conceptele nou predate. Elevii pot alege una dintre cele doua probe de evaluare: Proba a – mai simpla, sau Proba b – mai dificila. Profesorul poate decide sa evalueze prin sondaj, in fiecare ora, cativa dintre elevii clasei, solicitand acestora fisa cu proba lucrata (a sau b), care poate fi decupata/fotografiata si postata pe pagina profesorului.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.146 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.