Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Chimie C3 Manual pentru clasa a XI-a - Luminita Vladescu

Chimie C3 Manual pentru clasa a XI-a - Luminita Vladescu
-15%
Preț: 24,65 lei
29,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Iul. 2021
ISBN: 9786060032731
Anul publicării: 2011
Pagini: 88
Categoria: Manuale scolare

DESCRIERE

Chimie C3 manual pentru clasa a XI-a de Luminita Vladescu, Irinel Badea si Luminita Doicin isi propune sa familiarizeze elevii cu principalele notiuni, terminologia si conceptele de baza in chimia organica, precum si sa le dezvolte aptitudini practice in laboratorul de chimie organica.

 

Chimia organica este o ramura a chimiei care se ocupa cu studiul structurii, proprietatilor, reactiilor de sinteza sau de descompunere a compusilor organici, adica a hidrocarburilor si a derivatilor acestora.

 

Manualul de Chimie de Luminita Vladescu va ajuta elevii sa cunoasca substantele organice, sa le scrie formulele si sa le inteleaga proprietatile fizice si chimice; sa descopere fenomene si procese noi; sa faca corelatii si sa formuleze concluzii in urma verificarii prin experimente a valabilitatii regulilor si legilor; sa afle de compozitia unor materiale uzuale sau a unora complet noi; sa isi evalueze cunostintele prin rezolvarea de exercitii, teste si probleme.

 

De asemenea, in lucrare sunt tratate subiecte precum reactiile compusilor organici si izomeria optica.

 

Manualul este bogat ilustrat cu imagini spatiale ale moleculelor, modelarea unor reactii chimice, scheme si fotografii originale, executate de autorii acestui manual in laboratoarele de chimie si in afara lor.

 

Lucrarea de fata se adreseaza elevilor de liceu de clasa a XI-a, pentru consolidarea notiunilor de chimie organica, dar si celor care se pregatesc pentru examenul de bacalaureat, fiind elaborata in concordanta cu programa de examen la disciplina chimie. Manual este destinat filierei vocationale, profilului militar MApN, specializarea matematica informatica si filierei tehnologice, profilul tehnic si servicii.

 

Manualul fost aprobat prin Ordinul Ministerului Educatiei, Cercetarii si Tineretului, nr. 1561 din 19. 06. 2007, in urma evaluarii calitative, si este realizat in conformitate cu programa analitica aprobata prin Ordin al Ministerului Educatiei si Cercetarii nr. 5959 din 22. 12. 2006.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.151 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.