Mosii Delfin
Contact: 0724.900.100 / 0736.361.210

Coaching pentru performanta. Practica si principiile coachingului si ale leadershipului - Sir John Whitemore

Coaching pentru performanta. Practica si principiile coachingului si ale leadershipului - Sir John Whitemore
PRP: 55,00 lei (-20%)
?
Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
Preț: 44,00 lei
Diferență: 11,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067222852
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 432
Categoria: Sfaturi Practice

DESCRIERE

Coaching pentru performanta. Practica si principiile coachingului si ale leadershipului - Sir John Whitemore 
 
Coaching pentru performanţă este biblia industriei şi cu siguranţă lucrarea de referinţă pe care se bazează cei care sunt implicaţi în activităţi de coaching. 
Cartea prezintă un şablon simplu de coaching pentru traineri, plecând de la concepte precum conştientizare şi responsabilizare, unul care se bazează pe metoda întrebărilor şi a abilităţii de a asculta. Whitmore ne introduce în teoretizările modelului G R O W, ca format pentru şedinţele de training. 
Spre deosebire de cultura tradiţională de management, un trainer crede mai întâi de toate în potenţialul clientului. Whitmore ştie că oamenii sunt capabili să schimbe doar lucrurile de care sunt constienţi. 
COACHING PENTRU PERFORMANȚĂ ESTE CEA MAI BUNĂ CARTE PENTRU COACHII, LIDERII, MANAGERII DE TALENTE ȘI PROFESIONIȘTII DIN TOATĂ LUMEA. 
Un bestseller internațional, care prezintă influentul model GROW, această carte reprezintă un text fundamental pentru profesia de coach. Explică motivele pentru care cheia productivității, a dezvoltării și a implicării este să le oferi oamenilor posibilitatea de a da ce au mai bun din ei. O cultură plină de însemnătate a coachingului are potențialul de a transforma relațiile dintre diferite organizații și angajați și de a-i pune și pe unii, și pe ceilalți pe drumul către succesul pe termen lung. 

Această ediție aniversară, considerabil revizuită și adăugită, scrisă de Sir John Whitmore, pionierul coachingului, și de Performance Consultants, liderii mondiali în coachingul de performanță, va revoluționa metoda tradițională de abordare a culturii organizaționale. Exercițiile practice noi, exemplele din zona corporatistă, dialogurile despre coaching și glosarul de la finalul cărții susțin procesul de învățare. La acestea se adaugă un capitol nou, de impact, care vorbește despre măsurarea beneficiilor și a câștigului aferente investiției în  coaching. 
În cea de-a cincea ediție a cărții Coaching pentru performanță, Sir John Whitmore și Performance Consultants explică de ce este nevoie pentru a ajunge la performanţa de top şi demontează miturile despre coaching. 
John McFarlane, Preşedinte Barclays PLC şi The CityUK 
Coaching pentru performanţă are un impact direct asupra modului în care muncim în companiile noastre. Le oferă liderilor și profesioniștilor în coaching un instrument fantastic și extrem de eficient pentru dezvoltarea oamenilor. 
Jean-Louis Araignous 
Coaching Program Manager, 
Volvo Group University 
Culturile care se bazează pe coaching au rezultate mai bune, sunt mai cinstite și mai sustenabile decât cele care merg pe sistemele tradiționale de management. Coaching pentru performanță este pentru orice lider care vrea să atingă excelența. 
Ludo Van der Heyden 
Profesor, INSEAD 
Prima și cea mai bună carte pentru lideri și pentru profesioniștii în coaching, fie ei tineri sau experimentați. Trece dincolo de abilitățile pe care le analizează cu dibăcie și explică însăși esența coachingului. 
Carol Kauffman, PhD

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.5071 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.
Viziteaza site-ul LibrariaDelfin.ro pe ShopMania Ghidul tau autentic de shopping.