Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Codex Alimentarius, Volumele 1+2 + DVD - Andrei Gamulea, Gregorian Bivolaru

Codex Alimentarius, Volumele 1+2 + DVD - Andrei Gamulea, Gregorian Bivolaru
-10%
Preț: 41,40 lei
46,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068408194
Editura:
Anul publicării: 2013
Pagini: 208+240+DVD
Format: 140x205
Categoria: Sfaturi Practice
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

In ultimii ani, denumirea Codex Alimentarius a ajuns sa fie tot mai cunoscuta ca fiind numele unui cod general de reglementari si directii privind producerea, furnizarea si consumarea alimentelor. Codex Alimentarius a aparut inca din anul 1963, acesta fiind opera Organizatiei Natiunilor Unite (ONU).
Cu toate ca ONU are misiunea de a asigura pacea mondiala, respectarea drepturilor omului, cooperarea internationala si respectarea dreptului international, Codex Alimentarius s-a dovedit gradat a fi un veritabil dusman al oamenilor, in loc de a indeplini rolul declarat cu mult aplomb de instrument de protejare a consumatorilor din toata lumea.
Dincolo de unele declaratii de intentii de-a dreptul induiosatoare pentru cei naivi si creduli, marii patroni ai industriei farmaceutice si agro-alimentare, in cardasie cu asa-zisii „iluminati” afl ati la varful francmasoneriei mondiale, au cel mai mare interes in privinta legiferarii Codex Alimentarius si actioneaza sistematic de ani de zile in directia eliminarii complete a oricarei concurente independente si a oricarei rezistente impotriva monopolului pe care vor sa-l instaureze pas cu pas. Putem anticipa ca, daca prevederile abuzive din Codex Alimentarius ar fi generalizate, oamenii ar fi tot mai conditionati, riscand sa devina dependenti de produsele otravite ale unei industrii globaliste dusmanoase la adresa vietii si a oamenilor de rand in general, care sunt tratati ca niste animale de povara cu fata umana care pot fi manate dupa bunul plac al unei asa-zise elite mondiale formata din mari bancheri si industriasi.
In orice caz, marile corporatii farmaceutice, precum si cele de comert international fac tot ce le sta in putere pentru a declara obligatoriu acest Codex Alimentarius in toate tarile, mai ales prin infl uentarea guvernelor si a centrelor educationale din numeroase tari.
Pe masura ce factorii de decizie vor fi corupti (proces afl at in plina desfasurare), iar oamenii vor fi pacaliti sa accepte prevederile Codex Alimentarius, acest instrument de dominare mondiala va capata putere din ce in ce mai mare si astfel se va apropia de legiferare. Agentii Organizatiei Mondiale a Comertului au in vedere supunerea tuturor tarilor din lume unei singure „legi” care sa fi e sub controlul total, iar aceasta se doreste a fi tocmai „Codex Alimentarius”. Ca sanctiune, tarile care nu vor accepta Codex Alimentarius vor fi mai intai lipsite de privilegii comerciale si izolate, pentru ca apoi, in fata lipsirii de avantaje, legiferarea sa fi e impusa prin constrangere...

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.061 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.