Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Componente si circuite electronice. Sinteze pentru examenul national de bacalaureat - Mariana Robe

Componente si circuite electronice. Sinteze pentru examenul national de bacalaureat - Mariana Robe
-5%
Preț: 10,45 lei
11,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 20 Iul. 2020
ISBN: 9739962696
Anul publicării: 2001
Pagini: 144
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

     Lucrarea se adreseaza profesorilor si elevilor din liceele tehnologice cu specializare in profilul electronica si automatizari.
      Autorii doresc sa sprijine elevii de liceu care vor sustine examen de bacalaureat la disciplina Componente si circuite electronice, stiut fiind ca singurele manuale de specialitate sunt reeditari ale manualului de Componente si circuite electronice al domnului profesor doctor inginer Theodor Danila aparuta in 1980.
      Continutul lucrarii este structurat pe capitole care respecta succesiunea recomandata de programa scolara in vigoare si de programa scolara pentru bacalaureat.
      Fiecare capitol este prezentat sintetic avand ca suport schemele bloc ale circuitelor electronice, scheme electrice de principiu, diagrame de semnal si demonstratii matematice necesare deducerii formulelor de calcul.
      Aceasta este recomandata si ca o lucrare ce poate suplini absenta manualului in procesul de predare-invatare in clasele a X-a si a XI-a.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.104 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.