Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Cu Aramis reusesc. Recapitulare prin joc, clasa a IV-a. Limba si literatura romana. Geografie. Istorie - Bianca Bucurenciu

Cu Aramis reusesc. Recapitulare prin joc, clasa a IV-a. Limba si literatura romana. Geografie. Istorie - Bianca Bucurenciu
-10%
Preț: 13,50 lei
15,00 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 27 Noi. 2020
ISBN: 9786060093244
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 128
Format: 205x285
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea contine fise de antrenament si autoevaluari cu ajutorul carora elevii vor putea, de multe ori singuri, sa-si reaminteasca si sa-si fixeze notiunile de baza asimilate, pe parcursul clasei a IV-a, la disciplinele Limba si literatura romana, Geografie, Istorie.
In paginile ei se regasesc: texte literare narative si texte descriptive, informatii transdisciplinare transpuse in diverse exercitii, bogate si atractive, jocuri si activitati individuale sau in perechi, care asigura dezvoltarea gandirii, imaginatiei creative a copiilor, dar si a trairilor afective pozitive.
Sarcinile de lucru sunt astfel concepute incat sa poata fi parcurse de catre elevi, atat sub indrumarea profesorului, cat si individual, pentru consolidarea, recapitularea si evaluarea materiei. Fisele de autoevaluare sunt insotite de raspunsuri si sugestii de rezolvare, fiind utile inclusiv parintilor care doresc sa-si sprijine copiii in procesul de invatare.
Caietul poate fi utilizat pe parcursul intregului an scolar, sau la finele acestuia, in perioada de recapitulari finale.
Scopul acestei lucrari este acela de a le facilita elevilor demersurile de invatare in contextul invatamantului de tip hibrid sau online.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.200 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.