Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Culegere de matematica pentru clasa a IV-a - Nicoleta Holban

Culegere de matematica pentru clasa a IV-a - Nicoleta Holban
-10%
Preț: 22,05 lei
24,50 lei (-10%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069400685
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 144

DESCRIERE

Culegere de matematica pentru clasa a IV-a - Nicoleta Holban 
 
Prin exercițiile și problemele diverse, culegerea poate fi con­siderată o cheie care ajută la descifrarea tainelor matematicii.
Conținuturile prezentate sunt în concordanță cu programa școlară, urmărindu-se dezvoltarea capacității elevilor de a efec­tua operații logice de analiză, sinteză, comparație, abstractizare, generalizare.
Exercițiile și problemele variate antrenează perspicacitatea elevilor, atenția, le dezvoltă gândirea, imaginația, creativitatea.
Lucrarea are o densitate mare de exerciții și probleme, rezol­varea acestora contribuind la consolidarea cunoștințelor. Prin anumite probleme cu nivel mai ridicat de dificultate, culegerea se adresează și elevilor care se pregătesc pentru concursurile de matematică.
Rezolvând exercițiile și problemele din fiecare capitol, elevii vor face un pas considerabil către performanță.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.