Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Culegere de probleme propuse si rezolvate - Fizica clasa a IX-a si bacalaureat

Culegere de probleme propuse si rezolvate - Fizica clasa a IX-a si bacalaureat
-17%
Preț: 24,90 lei
30,00 lei (-17%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786068010564
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 331
Format: 15X23.5 cm

DESCRIERE


     Culegerea de probleme de Fizica propuse si rezolvate pe care le-am analizat acopera toate capitolele de Fizica predate in liceele din Romania. De asemenea ele sunt destinate si pregatirii recapitulative pentru bacalaureat. Problemele sunt reprezentative pentru materia de liceu, ele asigura un nivel bun de pregatire a elevilor, in special a candidatilor la facultatile tehnice sau de medicina.
 
     Culegerea de probleme sugerate si rezolvate pentru clasa a IX-a si Bacalaureat, propusă de doamna profesoară Mihaela Chirita de a Colegiul Naţional Sfăntul Sava, Bucuresti cuprinde un număr de probleme reprezentative din toate capitolele termodinamică si electricitate, structurate conforrn programei scolare. 
 
      Culegerea conţine toate notiunile prevazute in programa scolară a MEN. 
 
      Gradul de dificultate a problemelor este diferentiat. La inceput, nivelul este simplu, vizand competenţe de baxă, precum definitii si forrnule. Ulterior terminănd cu probleme cu grad ridicat de dificultate. 
   
      Pe lăngă problemele clasice cunoscute de elevi si selectionate din lucrările unor autori de referinţă, culegerea contine si probleme asemănătoare cu problemele date la examenele de bacalaureat. 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.069 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.