EXPIRĂ PESTE
01
ore
43
min
31
sec
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Culegere de teste grila pentru licenta si concursuri de primire in profesie (sinteze si grile)

Culegere de teste grila pentru licenta si concursuri de primire in profesie (sinteze si grile)
-5%
Preț: 52,16 lei
54,90 lei (-4,99%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 13 Iul. 2020
ISBN: 9786061806652
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 456
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea contine un numar de 2000 de grile de tip inchis din tematica examenului de licenta. Este un instrument util pentru absolventii facultatilor de Drept care fie pregatesc examenul de finalizare a studiilor, fie se pregatesc in vederea sustinerii examenelor de semestru la disciplinele Drept civil si Drept penal, precum si pentru cei interesati de verificarea cunostintelor, inaintea sustinerii unor examene sau concursuri de intrare in profesie.

Testele sunt formulate din problematica dreptului civil  si a dreptului penal  si au la baza dispozitiile legale in vigoare, in special noile Coduri.

Recomandare:

A se vedea Codul civil si Codul penal

Din cuprins

    Drept civil: partea generala, drepturile reale, teoria obligatiilor, contractele, succesiunile
    Drept penal: atat partea generala, cat si cea speciala

Puncte forte

    raspunsuri la teste
    bibliografie pentru aprofundarea cunostintelor
    2000 de grile de tip inchis de drept civil si drept penal cuprinzand tematica examenelor (licenta, primire in profesie)
    posibiltatea verificarii cunostintelor direct pe culegere
    autorii sunt practicieni cu o vasta experienta practica

Despre autori

GENOIU, Ilioara este conferentiar universitar doctor la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste.

MARES, Cristian este avocat si lector universitar doctor, la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative din cadrul Universitatii Valahia din Targoviste.

TATU, Maria Angela este lector universitar doctor la Universitatea "1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, avocat si fost procuror.

MOCANU, Livia este conferentiar universitar doctor la la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Universitatea "Valahia” din Targoviste.

VLADILA, Lavinia Mihaela este conferentiar universitar doctor la la Facultatea de Drept si Stiinte Administrative, Universitatea "Valahia” din Targoviste si avocat.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.058 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.