Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

CuMinte la Dalai Lama - Irina Szasz

CuMinte la Dalai Lama - Irina Szasz
-5%
Preț: 35,15 lei
37,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 13 Apr. 2020
ISBN: 9786068680828
Anul publicării: 2019
Pagini: 364
Categoria: Memorialistica
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Forta cartii Irinei Szász vine din mai multe parti: din contactul cu o mare personalitate spirituala a lumii noastre, din depasirea barierelor dintre universuri religioase atit de diferite, din setea de intelepciune care razbate din fiecare rind al autoarei, din relatia intre maestrul spiritual si discipola lui, din bucuria redescoperirii simplitatii si din autenticitatea trairii unei experiente formatoare fundamentale… Excelenta prin bogatia propunerilor ei, cartea de fata vine catre cititor ca un fruct pirguit, minunat, desprins din miracolul unei gradini paradisiace. (Ovidiu Pecican)

Irina Szász s-a nascut in 1965, in Transilvania, Romania. Licentiata in jurnalism, este un remarcabil si respectat „creator de povesti pentru oameni mari”, cum declara in interviurile sale. Irina a intrat in dictionarele de personalitati din Romania, fiind considerata o voce in publicistica de calitate si o specialista in reportajele de atmosfera. Reportajele si filmele ei documentare sint totdeauna abordari nonconformiste si extrem de apreciate de publicul cunoscator. Cu o experienta de 20 de ani in televiziune, cu peste 200 de productii TV realizate, a fost rasplatita cu numeroase si valoroase premii ale comunitatii profesionale din care face parte. Ca free-lancer, realizeaza proiecte tulburatoare, cum este si proiectul multimedia „CuMinte la Dalai Lama”, devenind singura jurnalista din Romania primita de SS Dalai Lama. Filmul intilnirii cu o legenda in viata, unica in destinul unui jurnalist, a fost considerat o reusita profesionala, iar cartea „CuMinte la Dalai Lama” a fost reeditata in cursul citorva luni de doua ori. Irina Szász este considerata un profesionist care nu abdica de la valorile si principiile unui jurnalism autentic si onest. Asadar o voce CuMinte si echilibrata in mass-media romaneasca.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.056 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.