Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Curs limba engleza Set Sail 4 Picture flashcards - Jenny Dooley, Virginia Evans

Curs limba engleza Set Sail 4 Picture flashcards - Jenny Dooley, Virginia Evans
-5%
Preț: 53,20 lei
56,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 9 Noi. 2020
ISBN: 9781845580667
Anul publicării: 2002
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Fisele cu imagini ce insotesc cursul Set Sail 4 au rolul de a incuraja exprimarea structurilor asimilate de elevi prin prezentari orale, in cadrul activitatilor de tipul: prezentarea personala, formularea de intrebari si negatii, exprimarea cantitatii, a posesiei, a preferintei, a capacitatii, sfaturi, descrieri etc. Imaginile insotesc activitatile corespunzatoare fiecarei unitati de invatare si sunt utile pentru o prezentare interactiva si motivanta a elementelor ce urmeaza a fi discutate.


The Set Sail! Series focuses on getting young learners to enjoy communicating in English through a wide variety of activities in all four skills. Its pupil-centred approach motivates young learners, thus ensuring a positive experience in the English language classroom. In Set Sail! 3 and 4 pupils are exposed to across-the-curriculum sections which increase their level of engagement and improve their learning as pupils interact with their classmates, teachers, and members of the community while exploring other subject areas.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.182 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.