Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Discutii cu profesorii RUDOLF STEINER - UNIVERS ENCICLOPEDIC

Discutii cu profesorii RUDOLF STEINER - UNIVERS ENCICLOPEDIC
-20%
Preț: 23,20 lei
29,00 lei (-20%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067042849
Anul publicării: 2017
Pagini: 240
Categoria: Beletristica
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Discutii cu profesorii RUDOLF STEINER - UNIVERS ENCICLOPEDIC
Înainte de deschiderea primei şcoli Waldorf la Stuttgart, în septembrie 1919, Rudolf Steiner a pregătit intensiv anumite persoane alese de el să devină primii profesori Waldorf. „Discuţiile informale” cunosc un ton spontan şi relaxat. Rudolf Steiner nu prescrie metode specifice, dar introduce în expunere teme şi situaţii, oferă orientări şi indică modalităţi practice, pe marginea cărora participanţii adresează întrebări la care li se răspunde prin expuneri ce deschid perspective şi sugestii în multe domenii de predare: istorie, geografie, botanică, zoologie, desen, matematici, inclusiv exerciţii de vorbire. Pe lângă aceste cincisprezece discuţii de seminar, care reprezintă o parte esenţială a materialului de pregătire pentru profesorii Waldorf, volumul include şi trei conferinţe despre planul didactic cu obiectivele de studiu pentru diferitele trepte în desfăşurarea procesului de învăţământ.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.061 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.