Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Dreptul Uniunii Europene I. Curs universitar 2021 - Mihaela Augustina Dumitrascu

Dreptul Uniunii Europene I. Curs universitar 2021 - Mihaela Augustina Dumitrascu
-5%
Preț: 56,05 lei
59,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Vineri, 7 Mai. 2021
ISBN: 9786063908002
Anul publicării: 2021
Pagini: 346
Categoria: Carti drept
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Lucrarea reprezinta nu numai un curs universitar destinat studiului dreptului Uniunii Europene, in care caracterul transdisciplinar este prezent in mod clar, ci si un instrument de lucru pentru practicienii in domeniu, actualizat din punct de vedere legislativ si jurisprudential.

 CUPRINSUL LUCRARII

- analiza ordinii juridice a Uniunii Europene, cu referiri multiple la jurisprudenta Curtii de Justitie a Uniunii Europene;

- modul in care sistemul normativ romanesc se raporteaza la dreptul Uniunii Europene.

 PUNCTE FORTE

- prezentarea structurii institutionale a Uniunii, a modului de organizare si functionare a institutiilor, agentiilor, organelor si oficiilor Uniunii Europene, precum si a atributiilor acestora, specifice unei organizatii de integrare;

- analiza  contextului si a modului in care au aparut Comunitatile Europene, precum si a dezvoltarii acestora intr-o constructie unionala aparte in randul organizatiilor internationale interguvernamentale intr-o maniera proprie, care imbina elementele istorice cu aspecte normative si jurisprudentiale.

 PUBLICUL TINTA

Lucrarea se adreseaza:

- studentilor facultatilor de drept;

- practicienilor in domeniu.

DESPRE AUTOARE

Mihaela Augustina Dumitrascu – absolventa a Facultatii de Drept, Universitatea din Bucuresti, doctor in drept si lector universitar la Facultatea de Drept, Universitatea din Bucuresti, la disciplinele „Dreptul Uniunii Europene I” si „Dreptul Uniunii Europene II” – IF & ID.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.083 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.