Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Elemente de stiinte comportamentale si neurostiinte in medicina dentara - Editie brosata

Elemente de stiinte comportamentale si neurostiinte in medicina dentara - Editie brosata
-5%
Preț: 65,84 lei
69,30 lei (-4,99%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 2 Mar. 2020
ISBN: 6422573002405
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 400

DESCRIERE

Lucrarea de fata este un valoros suport de curs, absolut necesar pentru studentii Facultatii de medicina dentara, cat si un material pentru medicii consacrati care nu au avut posibilitatea de a studia stiintele comportamentale, domeniu relativ nou in Romania. De asemenea, este folositoare pentru toti cei care doresc sa se informeze cu privire la stiintele comportamentale, indiferent de domeniul in care activeaza.

Aceasta prima editie a cartii cerceteaza domeniul vast si conex al stiintelor comportamentale atat in plan teoretic, cat si in practica clinica, cu precadere din medicina dentara, oferind studentului si practicianului o viziune moderna a ultimelor cercetari in domeniu. Cartea ofera numeroase subiecte extrem de interesante, cum ar fi hipnoza, bio- si neurofeedbackul, mindfullnessul, anxietatea, strategii de comunicare medic-pacient.

Cuprins: Importanta si rolul stiintelor comportamentale in practica medicala. Anxietate, frica si durere. Anxietatea si durerea, abordare psihocomportamentala la copii. Anxietatea si durerea in medicina dentara – modalitati alternative de control. Notiuni de psihosomatica generala si specifica zonei orale. Abordarea pacientului cu nevoi speciale si a persoanelor varstnice. Stresul si mecanismele de copyng utilizate in practica medicala. Introducere in neurostiinte, aplicatii in medicina.

Adresabilitate: Medici stomatologi, medici si studenti de medicina dentara, psihiatri, psihologi, farmacologi, medici si studenti de medicina comportamentala si psihosomatica aplicata.

Nr. de pagini: 400
Anul aparitiei: 2016

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie

Titluri de același autor

Created in 0.052 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.