Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Enciclopedia naturista a elementelor minerale - Gregorian Bivolaru

Enciclopedia naturista a elementelor minerale - Gregorian Bivolaru
-10%
Preț: 31,50 lei
35,00 lei (-10%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9738279070
Editura:
Anul publicării: 2003
Pagini: 320+115 anexe
Format: 20x30
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Elementele minerale sunt prezente la toate nivelurile organismului, exercitand importante actiuni specifice. Ca si majoritatea vitaminelor, ele nu pot fi sintetizate de catre organismul uman. Totusi, prin misteriosul proces al transmutatiei biologice, unele elemente chimice se pot transforma in alte elemente chimice, chiar la temperatura corpului uman, degajand lent cantitati uriase de energie care, prin intermediul proceselor ulterioare de sublimare, vor putea fi utilizate cu intelepciune de catre cei initiati. Odata cu descoperirea rolului vitaminelor si elementelor minerale in buna functionare a organismului s-a creat o mai mare deschidere fata de medicina naturista.
Urmarind sa renunte din ce in ce mai mult la medicatia alopata de sinteza (a carei agresivitate a fost deja dovedita prin numeroasele sale efecte secundare si nu mai constituie acum un secret pentru nimeni), atat medicii (plini de bun simt) cat mai ales pacientii au inceput sa acorde din ce in ce mai multa atentie medicinei naturiste. In cadrul terapiilor alopate, pacientilor le sunt adeseori prescrise suplimente minerale si vitaminice in exclusivitate de sinteza, ceea ce constituie o mare greseala, pentru ca in realitate niciodata un produs de sinteza (caruia inainte de toate ii lipseste "elementul vital") nu va putea inlocui pe deplin un produs natural. Sa nu uitam ca intotdeauna NATURA a avut secretele ei pe care deocamdata omul nu este capabil sa le cunoasca in totalitate. Legumele, fructele, cerealele, lactatele, ouale, apele minerale naturale, plantele medicinale, laptisorul de matca, melasa neagra din trestie de zahar, drojdia de bere, algele marine, dolomita si argila sunt importante surse naturale de elemente minerale. Asadar, revenirea la un mod de viata intelept si echilibrat si la o alimentatie cat mai naturala ne poate asigura fara indoiala necesarul de elemente minerale.
Hippocrate afirma: "Fie ca alimentele sa va devina remedii iar remediile, alimente." Atat marii intelepti cat si fiintele de geniu care au existat in decursul istoriei omenirii au intuit si au respectat asa cum se cuvine "miracolul" naturii, intelegandu-l ca pe o prezenta vie a lui DUMNEZEU, care este mereu oglindita in TOT si in TOATE. Scopul ultim al unei veritabile terapii este acela de a ajuta fiinta sa se intoarca la propria ei esenta, sa-si regaseasca paradisul launtric, sa fie din nou ea insasi, in deplinul ei firesc, in completa armonie, atat cu sine cat si cu mediul, cu natura, cu universul - in ultima instanta, reintoarcerea la Dumnezeu si recunoasterea Lui ca fiind esenta ultima a fiintei noastre. Instrainarea de Tatal Ceresc, mai ales din cauza ignorantei si a egosimului, reprezinta de fapt boala fundamentala a omului. Adevarata vindecare presupune deci regasirea de Sine prin descoperirea lui Dumnezeu, care este mereu prezent in intreaga Natura.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.072 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.