Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Eseul argumentativ pentru Bacalaureat. 100 de modele de eseuri, 104 aplicatii practice (notiuni teoretice) Maria Boghici - Ed. Booklet

Eseul argumentativ pentru Bacalaureat. 100 de modele de eseuri, 104 aplicatii practice (notiuni teoretice) Maria Boghici - Ed. Booklet
-5%
Preț: 25,65 lei
27,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 6421763006735
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 272
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Eseul argumentativ pentru Bacalaureat. 100 de modele de eseuri, 104 aplicatii practice (notiuni teoretice) Maria Boghici - Booklet 
Eseul argumentativ este instrumentul potrivit pentru ca elevii de clasa a XII-a sa-si insuseasca tehnicile de redactarea ale argumentarii.

Lucrarea contine:
- 100 de modele de eseuri pe o tematica de interes general, diferentiate in functie de profil, pe marginea carora sunt notate ideile principale;
- 104 aplicatii practice:
     - 20 de texte argumentative, apartinand stilului publicistic, pe baza carora sunt formulati itemi sa ii familiarizeze pe elevi cu urmarirea elementelor importante pentru acest tip de text.
     - 40 de variante de subiecte de oral pentru Bacalaureat. Textele selectate apartin stilurilor functioanale prevazute in programa. Ca puncte de sprijin pentru redactarea raspunsurilor, fiecare varianta de subiect este urmata de intrebari de ghidaj, de un plan simplu de idei sau de o schema in care un element al textului argumentativ a fost furnizat de autoare.
      - 44 de teme de eseuri argumentative pentru subiectul II de la Bacalaureat (22 pentru profilul real si 22 pentru profilul uman).
- notiuni teoretice care sintetizeaza etapele integrante ale eseului argumentativ si prezinta o selectie a celor mai des utilziati conectori in redare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.156 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.