Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Eseul argumentativ. Pregatire pentru bacalaureat - Ed. Art

Eseul argumentativ. Pregatire pentru bacalaureat - Ed. Art
-5%
Preț: 25,65 lei
27,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786067104059
Anul publicării: 2017
Pagini: 184
Format: 16,5x23,5 cm
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Tehnici de argumentare Scheme de lucru Variante rezolvate   Lucrarea oferă liceenilor de la ambele profiluri, real și uman, o varietate de modele (60 de variante rezolvate), structuri sau tehnici de argumentare care să-i orienteze în redactare propriilor eseuri, facilitându-le învățarea prin numeroase aplicații și scheme de lucru. Autoarele răspund astfel celor mai importante întrebări cu privire la tratarea subiectului al II-lea din proba scrisă a Bacalaureatului: -
Ce este textul argumentativ?
 Cum se evaluează textul argumentativ la examen?
 Cum citesc un text argumentativ?
 Despre ce voi scrie?
 Cum să evit greșelile?
 Cum ar trebui să fie textul meu argumentativ?
Autor: Marilena Lascăr, Liliana Paicu, Maria Lupu, Corina Bogheanu

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.100 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.