Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Eseul - Ghid de pregatire practica a Examenului de Bacalaureat 2016

Eseul - Ghid de pregatire practica a Examenului de Bacalaureat 2016
Preț: 27,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786068763040
Editura:
Anul publicării: 2015
Format: 17x24
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

 

Lucrarea "Eseul - Ghid de pregatire practica" - reprezinta un instrument util de orientare a invatarii pentru elevii aflati „in prag” de bacalaureat, venindu-le acestora in ajutor cu un material dedicat redactarii subiectului al III-lea la proba scrisa de limba si literatura romana.

Ca inovatie, lucrarea este compusa din trei carti independente, specifice celor trei genuri: epic, liric si dramatic, pentru o structurare mai clara a materiei de studiu. Lucrarea isi propune sa ajute la dezvoltarea capacitatii de intelegere si de interpretare a unui text literar. Totodata, sugestiile de rezolvare sunt gandite sub forma unor instrumente utile si agreabile de studiu.

In contextul mentionat, cartea se prezinta drept cel mai util ghid de invatare si dezvoltare a procesului de redactare a unui eseu.

Vezi și alte cărți: eseul, limba si literatura romana

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.049 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.