Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Evaluare la finalul clasei a IV-a - Teste - Comunicare in limba romana si Matematica

Evaluare la finalul clasei a IV-a - Teste - Comunicare in limba romana si Matematica
Preț: 16,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 10 Aug. 2020
ISBN: 9789737992734
Editura:
Anul publicării: 2017
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Evaluare la finalul clasei a IV-a - Teste - Comunicare in limba romana si Matematica


Pregatirea pentru evaluarea nationala pare sa fie o activitate care aduce oboseala si stres, supra - adaugandu-se activitatii scolare. De fapt, pregatirea pentru evaluarea nationala se face in fiecare zi, prin activitatile de invatare desfasurate la scoala si acasa, atunci cand competentele de receptare a mesajelor citite, competentele de producere a mesajelor scrise, competentele de matematica se formeaza. Ca oricare tip de evaluare, si evaluarea nationala presupune o pregatire sistematica, sustinuta, aprofundata.

Pentru ca standardizarea este cuvantul de ordine al zilelor noastre, noi autorii acestui auxiliar, ne-am propus sa oferim elevilor clasei a IV-a ce vor sustine ecaluarea nationala un set de teste care sa respecte normele impuse de Ministerul Educatiei, dar care sa fie prezentate intr-o forma atractiva, stimulativa pentru gandirea si afectivitatea lor. Am selectat teste inedite, am creat cerinte interesante, astfel sa nu intervina plictiseala; am formulat itemi variati, apeland la cunostintele de baza ale copiilor, stimuladu-le dezvoltarea atentiei si a spiritului de observatie, indemnandu-i la reflectie.


Materialul cuprinde 12 teste de limba romana (citit / scris) si 12 teste de matematica ce vor ajuta elevii sa se familiarizeze cu tipurile de teste, cu intelegerea acestora, cu gasirea de informatii necesare si utile rezolvarii sarcinilor de lulcru. Feedback-ul se poate obtine imediat intrucat sunt oferite si raspunsuri ori explicatii privind rezolvarea sarcinilor propuse.

Success si... spor!!

AutoriiAutori: Liliana Daniela Chivulescu (coordonator), Elena Andrei, Georgiana Budulacu, Georgeta Cincan, Ionica Mariana Giuvala, Gabriela Ivan, Ana Maria Matei, Daniela Matei
Anul aparitiei: 2016
Nr. pagini: 120

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.095 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.