Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Evaluare nationala. Auxiliar pentru Limba si literatura romana. Ghid de pregatire. Clasa a VIII-a - Madalina Vincene, Marilena Pavelescu

Evaluare nationala. Auxiliar pentru Limba si literatura romana. Ghid de pregatire. Clasa a VIII-a - Madalina Vincene, Marilena Pavelescu
-15%
Preț: 29,67 lei
34,90 lei (-14,99%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786063309465
Editura:
Anul publicării: 2016
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Ghidul pentru pregatirea examenului de Limba si literatura romana cuprinde:
- 40 de variante de teste
- Rezolvari (testele 1-10)
- Sugestii de rezolvare (testele 11-40)
- Fise teoretice cuprinzand notiunile de limba si literatura romana incluse in programa scolara
- Programa de examen pentru disciplina Limba si literatura romana
- Variantele de subiecte date la examene, elaborate de Consiliul National de Evaluare si Examinare.
 
Caiet de evaluare pentru Evaluarea Nationala Limba si literatura romana, clasa a VIII-a
Acest caiet insoteste Ghidul de pregatire pentru Evaluarea Nationala – Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a si cuprinde variante de teste elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare al MENCS.
Iti recomandam sa lucrezi fiecare test in doua ore, asa cum este prevazut in Metodologia de organizare si desfasurare a evaluarii nationale pentru elevii clasei a VIII-a, incercand sa nu te intrerupi pana nu termini. Astfel, vei face un antrenament foarte util pentru pregatirea ta.
Dupa rezolvarea fiecarui test, verifica impreuna cu profesorul si colegii tai corectitudinea raspunsurilor. Daca intampini dificultati, e bine sa revezi teoria si sa rezolvi din nou.
Variantele de subiecte propuse au fost elaborate de Centrul National de Evaluare si Examinare pentru examenul de Evaluare Nationala. Testele au fost publicate de MENCS pe site-urile subiecte. edu. ro.
 
Aprobat de MEN prin ordinul 3530/2018.
Coperta brosata

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.125 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.