Fenomenul de Bullying
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Evaluare Nationala. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a - Mihaela Daniela Cirstea, Ileana Sanda, Alexandra Dragomirescu

Evaluare Nationala. Limba si literatura romana. Clasa a VIII-a - Mihaela Daniela Cirstea, Ileana Sanda, Alexandra Dragomirescu
-30%
Preț: 17,43 lei
24,90 lei (-30%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786063367151
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 144

DESCRIERE

Antreneaza-te pentru sustinerea Evaluarii Nationale clasa a VIII-a!

Auxiliarul didactic Evaluare Nationala. Limba si literatura romana este in conformitate cu programa scolara in vigoare, continand teste elaborate in concordanta cu noile modele de subiecte pentru evaluarea Nationala 2021 publicate de Ministerul Educatiei si Cercetarii. Structurarea exercitiilor in acord cu modelul propus ii ajuta pe elevi sa se familiarizeze cu tipul de subiecte pe care il vor primi la examenul national.

Aceasta lucrare vine in intampinarea elevilor care se pregatesc pentru examenul de la finalul clasei a VIII-a, fiind un instrument de lucru util pentru verificarea, recapitularea si fixarea cunostintelor acumulate. Subiectele propuse nu urmaresc doar revizuirea continuturilor din clasa a VIII-a, ci si pe cele din anii trecuti, garantand astfel antrenarea cu succes pentru examen.

Auxiliarul este structurat in doua parti, cuprinzand cele mai importante notiuni teoretice (de literatura si de gramatica) necesare in recapitularea pentru examen si 10 teste insotite de bareme de rezolvare si de notare in care sunt oferite atat raspunsurile pentru itemii obiectivi, cat si recomandari de solutionare a unor cerinte mai complexe. Indicatiile oferite pentru redactarea compunerilor incurajeaza formarea unor mecanisme de gandire proprii mult mai utile decat memorarea si reproducerea unor texte. Astfel, elevii, indiferent de subiectul pe care il vor avea de tratat in timpul examenului, se vor descurca fara probleme.

Autoevaluarile urmaresc stimularea studiului individual si simtul critic, facilitand procesul evaluarii desfasurat independent.

Auxiliarul cuprinde:

• breviar teoretic;

• teste de antrenament;

• sugestii de rezolvare a unor exercitii;

• bareme de rezolvare pentru toate testele propuse.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.088 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.