Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Evaluare Nationala - Teste. Limba si literatura romana - 80 de teste in conformitate cu noul model Mihaela Georgescu - BOOKLET

Evaluare Nationala - Teste. Limba si literatura romana - 80 de teste in conformitate cu noul model Mihaela Georgescu - BOOKLET
-5%
Preț: 19,00 lei
20,00 lei (-5%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 6421763006339
Editura:
Anul publicării: 2017
Pagini: 288
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Evaluare Nationala - Teste. Limba si literatura romana - 80 de teste in conformitate cu noul model Mihaela Georgescu  -  BOOKLET
Limba si literatura romana - Evaluarea nationala - Teste se adreseaza in special elevilor de clasa a VIII-a, dar si profesorilor de limba romana, fiind un material auxiliar eficient pentru pregatirea in vederea sustinerii cu succes a acestei probe.

Lucrarea de fata contine un numar de 80 de teste, dintre care 20 cu modele complete de rezolvare, alcatuite in conformitate cu programa de examen si cu modelele de subiecte propuse de Ministerul Educatlei si Cercetarti stiintifice.

Testele vizeaza evaluarea competentelor elevilor de receptare a mesajului scris, pe baza unor texte-suport literare si nonliterare, de exprimare scrisa si de utilizare corecta si adecvata a limbii romane, in diverse contexte de realizare, urmanndu-se abordarea rnoderna, functionala si aplicativa a elementelor de constructie a comunicarii.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.075 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.