Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Evaluare pentru clasa a II-a - Mirela Ilie, Marilena Nedelcu

Evaluare pentru clasa a II-a - Mirela Ilie, Marilena Nedelcu
Preț: 19,90 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786065906686
Editura:
Anul publicării: 2019
Pagini: 112

DESCRIERE

In conformitate cu programa scolara si ultimele modele de subiecte propuse de Ministerul Educatiei Nationale.
Evaluare pentru clasa a II-a este un instrument de lucru foarte util elevilor de clasa a II-a care se pregatesc pentru sustinerea examenului de Evaluare Nationala.
Contine 14 teste de comunicare in limba romana scris · citit si 12 teste de matematica ce evalueaza capacitatea de utilizare corecta si adecvata a limbii romane prin exercitii de intelegere a textului literar si nonliterar si de redactare a unor texte scurte specifice: biletul (de informare, de multumire, de solicitare), dialogul, texte care au ca suport intrebari orientative date.
Cele 14 teste de matematica propun exercitii variate de calcul, logica, efectuare de operatii, fractii, unitati de masura si probleme din materia predata in primii doi ani de studiu la scoala.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.145 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.