Carti la un pret 'topit' - Luna lui Cuptor
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Exercitii de Limba si Literatura Romana - Clasa a III-a (Cristina Ipate-Toma)

Exercitii de Limba si Literatura Romana - Clasa a III-a (Cristina Ipate-Toma)
-20%
Preț: 14,40 lei
18,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 29 Iul. 2021
ISBN: 9786065747562
Editura:
Anul publicării: 2015
Pagini: 160

DESCRIERE

Exercitii de Limba si Literatura Romana - Clasa a III-a (Cristina Ipate-Toma)

 

Un suport didactic cu o arie extinsă în abordarea conţinutului ştiinţific şi literar al limbii române, accesibil elevilor de clasa a III-a şi în conformitate cu programa şcolară, este dedicat atât elevilor, cât şi cadrelor didactice şi părinţilor.

Pentru elevi, culegerea conţine un valoros suport de învăţare detaliată a fenomenelor de limbă şi literatură română, adaptat nivelului cognitiv la clasa       a III-a, fiind un mijloc eficient de susţinere a activităţii didactice, precum şi a activităţii independente sau de pregătire suplimentară.

Pentru cadrele didactice, culegerea este un suport necesar şi util pentru realizarea unui randament şcolar deosebit în pregătirea elevilor.

Pentru părinţi poate fi un îndrumător eficient în acţiunea de a-i ajuta pe copii în activitatea independentă de acasă sau în pregătirea temelor.

Cu un conţinut bogat şi diversificat de aplicaţii, Culegerea dezvăluie o valenţă formativă marcantă în dezvoltarea competenţelor de comunicare şi, implicit, în dizolvarea profilului de formare al elevilor.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.163 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.