DPH Promotie
Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Exercitii si teste clasa a II-a. Ortografie, tainele scrisului corect - Georgiana Gogoescu

Exercitii si teste clasa a II-a. Ortografie, tainele scrisului corect - Georgiana Gogoescu
-20%
Preț: 6,40 lei
8,00 lei (-20%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 26 Iul. 2021
ISBN: 9786068982991
Anul publicării: 2019
Pagini: 44
Format: 20 x 26 cm

DESCRIERE

Tainele scrisului corect. Exercitii si teste pentru clasa a II-a. • Ortografie • Fonetica • Punctuatie
Lucrarea de fata, TAINELE SCRISULUI CORECT, clasa a II-a, este un auxiliar didactic, un instrument util cadrului didactic, dar mai ales elevului, fiind parte componenta a unui grupaj de lucrari alcatuite coerent, sprijinindu-se pe recomandarile Ministerului Educatiei Nationale cuprinse in programele de invatamant si pe metodologiile didactice diseminate in cadrul inspectoratelor scolare si cercurilor pedagogice, la care s-au adaugat experienta si competenta autoarei.

Auxiliarul cuprinde un demers didactic care porneste de la activitati de invatare ce permit insusirea, accentuarea, aprofundarea si extinderea notiunilor de limba - ortografie, fonetica si punctualie, fiind schematizat pe zone, astfel: DESCOPAR!, MA INFORMEZ!, EXERSE!, MA VERIFIC! si un set de TESTE.
In alcatuirea suitei de publicatii, TAINELE SCRISULUI CORECT, s-a avut in vedere si asimilarea experientei europene, prin consultarea unor lucrari similare utilizatein Franta, Anglia, Germania si Tarile nordice.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.190 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.