Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Fizica. 400 de grile pentru admiterea la Medicina - Mihai Surdu, Gratiela Surdu

Fizica. 400 de grile pentru admiterea la Medicina - Mihai Surdu, Gratiela Surdu
-15%
Preț: 21,25 lei
25,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 19 Apr. 2021
ISBN: 9786062812454
Editura:
Anul publicării: 2021
Pagini: 140
Activitatea Grup DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Prezenta culegere contine 10 teste sau 400 de grile selectate in vederea pregatirii examenului de fizica pentru admiterea la Universitatea de Medicina si Farmacie. Lucrarea de fata isi propune sa vina in complementaritatea Culegerii editate de UMF „Carol Davila”, nu ca o suprapunere, ci cu o serie de exercitii diverse, care combina gandirea analitica, interpretarea unor grafice sau corelarea unor notiuni teoretice aparent disjuncte, factori esentiali in abordarea cu succes a examenului de admitere.
Studiul fizicii, ca disciplina scolara, formeaza, pe langa deprinderi de gandire logica structurata si abilitati experimentale, constiinta ca natura este condusa dupa principii ferme, care nu pot fi incalcate. Intelegerea acestui aspect induce elevilor stabilirea unui set de valori etice clare, care sa ii ghideze pe intregul parcurs al vietii.
Comprehensiunea fenomenelor termice, electrice sau optice conduce la o capacitate superioara de analiza a viitorilor medici, prin metodele de gandire implicate in proces.
Studiul fenomenelor termice poate pune bazele intelegerii metabolismului, in timp ce aprofundarea fenomenelor electrice faciliteaza abordarea fenomenelor de transport membranar sau de propagare a impulsului nervos. In ceea ce priveste optica, aplicabilitatile acestui capitol se extind de la partea anatomica, a ochiului, la tratarea afectiunilor oculare si la dispozitive de investigatie medicala bazate pe lumina.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.116 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.