Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Fizica. Probleme si experimente. Clasa a VII-a - Victor Stoica, Corina Dobrescu, Florin Macesanu, Ion Bararu

Fizica. Probleme si experimente. Clasa a VII-a - Victor Stoica, Corina Dobrescu, Florin Macesanu, Ion Bararu
Preț: 18,00 lei
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9786069089125
Anul publicării: 2019
Pagini: 139

DESCRIERE

Lucrare in concordanta cu Programa scolara in vigoare pentru disciplina Fizica (clasele a Vl-a- a VIII-a), aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3393/28. 02. 2017
Lucrarea de fata este realizata in conformitate cu noua programa scolara, utilizarea sa fiind recomandata atat in timpul orelor de curs, cat si in cadrul cercurilor sau cluburilor de fizica dedicate studiului aprofundat si pregatirii pentru olimpiade si concursuri scolare.
Culegerea cuprinde probleme cu grade de dificultate progresive: nivel elementar (cunoastere), nivel mediu (aplicare), probleme pentru performanta (rationament) si experimente de fizica.
Toate problemele si experimentele propuse au solutii si rezolvari complete.

Succesiunea continuturilor este conforma cu cea din manualul de fizica pentru clasa a VIl-a, semnat de acelasi colectiv de autori.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.096 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.