Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Fizica. Probleme si experimente. Clasa a VII-a - Victor Stoica, Corina Dobrescu, Florin Macesanu, Ion Bararu

Fizica. Probleme si experimente. Clasa a VII-a - Victor Stoica, Corina Dobrescu, Florin Macesanu, Ion Bararu
-5%
Preț: 17,10 lei
18,00 lei (-5%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Marți, 28 Ian. 2020
ISBN: 9786069089125
Anul publicării: 2019
Pagini: 139

DESCRIERE

Lucrare in concordanta cu Programa scolara in vigoare pentru disciplina Fizica (clasele a Vl-a- a VIII-a), aprobata prin Ordinul Ministrului Educatiei Nationale nr. 3393/28. 02. 2017
Lucrarea de fata este realizata in conformitate cu noua programa scolara, utilizarea sa fiind recomandata atat in timpul orelor de curs, cat si in cadrul cercurilor sau cluburilor de fizica dedicate studiului aprofundat si pregatirii pentru olimpiade si concursuri scolare.
Culegerea cuprinde probleme cu grade de dificultate progresive: nivel elementar (cunoastere), nivel mediu (aplicare), probleme pentru performanta (rationament) si experimente de fizica.
Toate problemele si experimentele propuse au solutii si rezolvari complete.

Succesiunea continuturilor este conforma cu cea din manualul de fizica pentru clasa a VIl-a, semnat de acelasi colectiv de autori.

RECENZII

Rating general
1 (1 recenzie)
5 stele
0
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
1
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
1

O carte proasta

Culegerea este foarte proasta, la fel si manualul aferent. Aceasta pentru ca problemele alese nu tin cont de varsta elevilor carora se adreseaza. Cu putine exceptii aceste probleme au o complexitate similara cu problemele care se faceau pe vremuri in clasa a X-a pentru examenul de treapta. Autorii dovedesc ca de fapt in toata cariera lor nu au fost interesati daca elevii de gimnaziu au capacitatea de a intelege si folosi instrumente abstracte (de ex., doar in primul capitol, in primul capitol vectori si descompunerea lor pe diverse directii, viteza relativa calculata pentru mobile care se deplaseaza pe directii diferite, notiunea de normala etc)
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Created in 0.112 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.