Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Geografie. Bacalaureat 2017. Europa. Romania. Uniunea Europeana - Octavian Mandrut - Ed. Corint

Geografie. Bacalaureat 2017. Europa. Romania. Uniunea Europeana - Octavian Mandrut - Ed. Corint
-25%
Preț: 14,93 lei
19,90 lei (-24,97%)
Disponibilitate: stoc indisponibil
Expediere estimată: Luni, 2 Mar. 2020
ISBN: 9786067820416
Editura:
Anul publicării: 2016
Pagini: 184
Format: 16,5 x 23,5 cm.

DESCRIERE

Prezenta culegere continua la un nivel nou culegerile anterioare care au insotit manualul de geografie al Editurii Corint Educational, ca parte a sistemului de instruire (manual, ghidul profesorului, atlase scolare) derivat din noul curriculum scolar pentru clasa a XII-a, Europa − Romania − Uniunea Europeana.
 

Culegerea din acest an cuprinde urmatoarele parti:

- elemente de reper (pentru localizarea cartografica a fenomenelor);
- date de informare complementare (tarile prevazute in programa de examen, elemente de geografie a Europei, regiunile geografice ale Romaniei);
- 23 de teste constituite conform cerintelor examenului de bacalaureat si evaluarii continue, cu trei tipuri de subiecte;
- baremele asociate testelor.
 
Octavian Mandrut este profesor, doctor in geografie, cercetator Stiintific pr. I la Universitatea de Vest „Vasile Goldis” din Arad, autor de manuale scolare (pentru clasele III–XII), atlase, culegeri de sinteze si teste, lucrari din diferite domenii ale geografiei, ghiduri metodologice, printre care primul ghid de evaluare la geografie, caiete de activitate independenta a elevilor, cursuri universitare.

In cadrul Universitatii de Vest „Vasile Goldis” din Arad a elaborat, in anul 2012, pentru sectia de geografia turismului, mai multe cursuri noi (Geografia regionala a Romaniei, Geografia mediului, Geografia Uniunii Europene etc.) si lucrari din domeniul stiintelor educatiei (centrate pe problematica instruirii pe competente), aparute in cadrul Editurii „Vasile Goldis” University Press.
 
 

 

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.114 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.