Polirom -25% reducere!
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a VII-a. CD

Ghid pregatire-evaluare Matematica pentru clasa a VII-a. CD
thumbthumbthumbthumb
Preț: 31,50 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 18 Oct. 2021
ISBN: 9786068818061
Anul publicării: 2018
Format: CD
Stimati clienti, Dorim sa va informam ca este posibil ca expedierea comenzilor sa sufere mici intarzieri cauzate de restrictiile pandemiei Covid-19 si de volumul crescut al acestora.

DESCRIERE

Suport media: CD
 
Ghidul de pregatire-evaluare „Matematica pentru clasa a VII-a” este o aplicatie destinata studiului individual, excelent instrument pentru exersarea rezolvarii testelor de evaluare, simultan cu aprofundarea cunostintelor dobandite la scoala. Aplicatia pune la dispozitia elevului o culegere electronica interactiva si 500 teste predefinite, extrase din aceasta culegere, reunind laolalta cele mai importante functii ale aplicatiilor platformei UnivTest.
 
Culegerea inclusa in aceasta aplicatie este partea care corespunde programei scolare pentru clasa a VII-a din culegerea electronica interactiva „Matematica pentru gimnaziu (itemi grila, clonabili)”.
 
Aceasta culegere pune la dispozitia elevilor aproape 1000 dintre cele mai reprezentative subiecte de matematica pentru nivel gimnazial, impartite pe 3 grade de dificultate. Lucrarea este alcatuita integral din itemi „clonabili” si de tip grila, insotiti de rezolvari complete si explicatii teoretice, toate acestea transformand-o intr-un inepuizabil, excelent si indispensabil material pentru exersare, invatare si autoevaluare.
 
Evaluarea se realizeaza pe suportul aplicatiei UnivTest Evaluator, care reproduce intocmai conditiile in care elevii sustin probele practice (examene, lucrari de control, concursuri scolare etc.), fiind chiar aplicatia pe care elevii din toata tara au dat probele in cadrul concursului informatizat „Teste pe taste”.
 
Dupa terminarea rezolvarii fiecarui test, aplicatia calculeaza nota finala si permite accesul elevului la solutii si rezolvari recomandate, astfel incat acesta isi poate verifica rezolvarea, dar si nivelul cunostintelor teoretice, studiind explicatiile detaliate pe care le primeste.
 
Cele 500 teste propuse pentru rezolvare sunt extrase dintr-o culegere electronica interactiva UnivTest a carei caracteristica de baza, care o face practic inepuizabila si deosebita fata de alte lucrari similare realizate in alt format, este ca cei mai multi dintre itemi sunt „clonabili” (isi modifica forma si valorile numerice, in mod intamplator, la fiecare afisare). In plus, la fiecare incarcare, variantele de raspuns ale itemilor sunt „amestecate” intre ele, astfel incat un test reincarcat pentru reluarea rezolvarii va fi afisat intotdeauna intr-o forma diferita fata de cea precedenta.
 
Principalele imbunatatiri pe care le aduce editia a III-a a acestei serii de aplicatii, fata de editia precedenta, sunt:
 
Prezenta editie prezinta elevului disciplina tratata conform programei complete a anului scolar pentru care a fost proiectata. Pentru a putea fi folosite cu eficienta pe tot parcursul anului scolar, testele se pot „filtra”, astfel incat sa cuprinda numai capitolele care au fost parcurse de elev de la inceputul anului scolar pana in momentul testarii. Configurarea modului de filtrare se poate realiza foarte usor din menu-ul aplicatiei, sau direct din culegerea atasata;

Fiecare dintre cele 500 teste pe care le propune aplicatia contine teste selectate din capitole diferite ale matematicii pentru nivelul respectiv. Dar, avand acces permanent la culegerea electronica interactiva din care s-au selectat cele 500 teste, elevul poate exersa rezolvarea exercitiilor si problemelor care apartin numai unui anumit capitol;

Aplicatia este deosebit de „prietenoasa”, accesibila chiar si incepatorilor in folosirea calculatorului, fiind deosebit de intuitiva si foarte generoasa in explicatii detaliate si filme de prezentare.
 
Puteti studia un fragment de tutorial video la Informatii – Tutoriale video – 6. UnivTest Evaluator Sp – Exemplu practic de utilizare a aplicatiei pentru pregatire si autoevaluare.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.084 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.