2022 Anul meu
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Ingrijirea medicala in boli neurologice. Curs pentru asistenti medicali - Anca Motataianu, Laura Barcutean, Smaranda Maier

Ingrijirea medicala in boli neurologice. Curs pentru asistenti medicali - Anca Motataianu, Laura Barcutean, Smaranda Maier
Preț: 15,00 lei
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Luni, 24 Ian. 2022
ISBN: 9789731696188
Anul publicării: 2019
Pagini: 156

DESCRIERE

Prezenta carte se adreseaza asistentilor medicali, viitori absolventi ai Universitatii de Medicina, Farmacie, Stiinte si Tehnologie „George Emil Palade” din Targu Mures. Cartea cuprinde informatii sintetice si actuale cu privire la neurologia clinica, precum si a principalele tehnici de ingrijire a pacientilor neurologici.
Ne-am propus ca in aceasta carte sa concentram informatiile dintr-un domeniu vast, neurologia clinica, din perspectiva ingrijirii acestor pacienti atat in perioadele acute cat si in fazele cronice ale bolilor neurologice.
Semiologia medicala este piatra fundamentala a diagnosticului, astfel incat unul din capitolele acestei carti este dedicat intelegerii si aprofundarii semiologiei neurologice, printr-o sinteza a principalelor semne si simptome edificatoare a bolilor neurologice.
Al treilea capitol al cartii, cel mai vast, cuprinde principalele tehnici de asistenta a celor mai frecvente patologii neurologice, ce implica monitorizare, ingrijire, tehnici de nursing si de preventie a complicatiilor.
Prezenta carte isi propune sa inarmeze cadrul medical cu metode si tehnici de evaluare a pacientilor in vederea optimizarii si imbunatatirii actului medical. Notiunile de medicale dobandite prin studierea acestei carti se vor insuma cu eruditia si cultura medicala, cu respectul fata de pacient si va vor dezvolta abilitatile necesare de a deveni cadre medicale centrate pe ingrijirea pacientilor, in vederea ameliorarii suferintei acestora.

Colectivul de autori

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.091 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.