Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Ion Gheorghe Duca si tragedia liberala - Eugen Stanescu, Alexandru Cristian

Ion Gheorghe Duca si tragedia liberala - Eugen Stanescu, Alexandru Cristian
-15%
Preț: 29,75 lei
35,00 lei (-15%)
Disponibilitate: în stoc
Expediere estimată: Joi, 26 Noi. 2020
ISBN: 9786067483468
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 226
Categoria: Stiinte
Activitatea S.C. Grup Editorial DZC S.R.L. se desfasoara in conditii normale cu respectarea recomandarilor Ministerului Sanatatii pentru prevenirea răspândirii coronavirus (COVID-19).

DESCRIERE

Ion Gheorghe Duca, omul care a trait din plin istoria tarii din cele trei decenii ale acestui inceput de secol, si nu de putine ori implicandu-se direct, a stiut sa vada poate ca nimeni altul, cu ochii cugetatorului care framanta idei si patrunde in adancul sufletului, legatura intre om si fapta sa, la care-l cheama imprejurarile si vremurile, consemnand, cu modestia ce-l caracteriza, acele inegalabile portrete si amintiri, din lectura carora autorul te face sa intelegi faptul ca nu are alt merit in intreaga sa Lucrare, decat acela de a fi „un mare colaborator al unor oameni epocali”. De altfel, in relatarile sale din ultimii ani, nu face altceva decat sa memoreze trecutul, desprinzandu-se prin contemplatie de orice violenta activa. Numai astfel se poate explica tulburatoarea adancime a veneratiei fata de personalitatile prezente in opera sa si, totodata, se poate desprinde si imaginea sa ca om incapabil de orice violenta si deformare a eului cognitiv, de aici rezultand meritul deosebit al scrierilor ramase de la I. Gh. Duca – politician si carturar de elita, autorul portretelor a zugravit in opera sa icoane si amintiri, frumoase si impresionante, cu tot omenescul lor, pe care le reda cu o admirabila iubire de adevar.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.159 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.