Promotie Editura TREI
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2020 + suport electronic (CD) - Lucia Copoeru

Istoria pe intelesul tuturor - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2020 + suport electronic (CD) - Lucia Copoeru
Preț: 31,90 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069930236
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 228
Format: A4

DESCRIERE

ISTORIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR - Ghid de pregătire a Examenului de Bacalaureat 2019

 

Vă propunem un instrument practic și eficient pentru obținerea unor rezultate școlare deosebite și dorite de elevi. Lucrarea ISTORIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR - Ghid de pregătire a Examenului de Bacalaureat 2019 se doreşte a fi un ghid care se adresează elevilor din clasele a XII-a şi profesorilor acestora, atât prin partea tipărită (cartea), cât şi prin suportul

multimedia ataşat (CD-ul).

 

Partea tipărită (ghidul propriu-zis) cuprinde o sintetizare perfectă a materiei școlare, având:

 

• prezentarea pe scurt a temelor care fac obiectul programei de Bacalaureat;

• axa cronologică a temei;

• modele de teste de evaluare tip BAC, cu sugestii de rezolvare;

• bareme de evaluare și notare;

• recomandări pentru rezolvarea corectă a testelor.

 

Lecţiile sunt prezentate sub forma unor întrebări, într-un mod cât mai simplu şi clar, dar nu simplist şi au o structură unitară, care facilitează învăţarea. Ultimul capitol, evaluarea, are ca scop cunoaşterea raportului dintre performanţele realizate şi demonstrate de elevi şi performanţele anticipate şi proiectate de cadrul didactic.

 

 

Partea electronică – CD-ul – conţine:

• planificarea lecţiilor;

• hărţi conceptuale și tematice;

• prezentări multimedia pentru fiecare din cele nouă teme de bacalaureat (lecţia însoţită de hărţi, documente istorice, imagini vizuale, documentare istorice, surse audio), modele de teste tip bacalaureat şi bareme de evaluare şi notare.

 

ISTORIA PE ÎNŢELESUL TUTUROR - Ghid de pregătire a Examenului de Bacalaureat 2019 - Un ghid accesibil şi folositor elevilor şi care, în acelaşi timp, oferă profesorului de la clasă un suport modern, complet şi necesar unui demers didactic de calitate.

RECENZII

Rating general
5 (2 recenzii)
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

O carte desăvârșită!

Te ajută să înțelegi cu adevărat istoria, chiar și dacă ai anumite lacune din trecut. Faptele istorice sunt prezentate aievea pe înțelesul tuturor. Cele nouă mari teme sunt de fapt precum o poveste, nu îți bagă pe gât informații greu de digerat, ci dimpotrivă te ajută să pricepi contextul, cauzele, efectele acelor procese/fapte istorice. Scheme, axe cronologice, exerciții recapitulative... e imposibil să nu iei Bacalaureatul la istorie cu minim nota 8. Această carte își justifică fiecare bănuț oferit pentru a o achiziționa. Ba chiar, te va face să îți placă istoria, să o înțelegi în pura sa esență, fără să trebuiască să îți tocești creierii învățând pe de rost. Cartea "Istoria, pe înțelesul tururor" este precum un pedagog necuvântător, care îți va fi 100% eficientă pentru examenul de Bacalaureat și pentru cultuea ta generală.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
5

O carte buna si utila

O carte foarte utila, scrisa intr-adevar cu profesionalism. Are cateva caracteristici de negasit la alte carti pe piata: - axe cronologice (la fiecare din cele 9 teme): un instrument esential pentru elevi; - subiecte rezolvate efectiv (nu doar un barem repetitiv si anost !) pe CD. Cu mici exceptii (de redactare la 1-2 subiecte) rezolvarile sunt clare si la obiect. Si folositoare in mod real, ca exemple de redactare. - un echilibru rezonabil intre abundenta de date si evenimente si pastrarea unui volum rezonabil care sa nu descurajeze nici macar pe elevul "mediu". (exista si un mic sumar la inceputul lectiei care da o imagine de ansamblu, iarasi utila ...) Poti sa inveti dupa aceasta carte si ai garantat o nota peste 9,50. Daca vrei mai mult, in primul rand pentru tine si mintea ta, eu iti recomand sa o suplementezi cu o carte de "filosofie a istoriei" (= care sa iti lamureasca esenta ascunsa a unor evenimente, intr-un mod critic si deschis) - de exemplu minunata carte a lui Djuvara pentru cei "tineri" (exista si audiobook !). Dar, strict pentru examen, aceasta carte e chiar ok.
Recenzia așteaptă moderarea. Afișează recenzia.
Created in 0.101 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.