Manuale si auxiliare
Contact: 0786.253.910 / 0736.361.210

Istoria pe intelesul tuturor Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021 + suport electronic (CD) - Lucia Copoeru

Istoria pe intelesul tuturor Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021 + suport electronic (CD) - Lucia Copoeru
Preț: 33,00 lei
Disponibilitate: stoc indisponibil
ISBN: 9786069931974
Editura:
Anul publicării: 2020
Pagini: 288
Format: A4

DESCRIERE

ISTORIA PE INTELESUL TUTUROR - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021


Va propunem un instrument practic si eficient pentru obtinerea unor rezultate scolare deosebite si dorite de elevi. Lucrarea ISTORIA PE INTELESUL TUTUROR - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021 se doreste a fi un ghid care se adreseaza elevilor din clasele a XII-a si profesorilor acestora, atat prin partea tiparita (cartea), cat si prin suportul

multimedia atasat (CD-ul).

Partea tiparita (ghidul propriu-zis) cuprinde o sintetizare perfecta a materiei scolare, avand:

• prezentarea pe scurt a temelor care fac obiectul programei de Bacalaureat;

• axa cronologica a temei;

• modele de teste de evaluare tip BAC, cu sugestii de rezolvare;

• bareme de evaluare si notare;

• recomandari pentru rezolvarea corecta a testelor.

Lectiile sunt prezentate sub forma unor intrebari, intr-un mod cat mai simplu si clar, dar nu simplist si au o structura unitara, care faciliteaza invatarea. Ultimul capitol, evaluarea, are ca scop cunoasterea raportului dintre performantele realizate si demonstrate de elevi si performantele anticipate si proiectate de cadrul didactic.

Partea electronica – CD-ul – contine:

• planificarea lectiilor;

• harti conceptuale si tematice;

• prezentari multimedia pentru fiecare din cele noua teme de bacalaureat (lectia insotita de harti, documente istorice, imagini vizuale, documentare istorice, surse audio), modele de teste tip bacalaureat si bareme de evaluare si notare.

ISTORIA PE INTELESUL TUTUROR - Ghid de pregatire a Examenului de Bacalaureat 2021 - Un ghid accesibil si folositor elevilor si care, in acelasi timp, ofera profesorului de la clasa un suport modern, complet si necesar unui demers didactic de calitate.

RECENZII

Rating general
5 (2 recenzii)
5 stele
2
4 stele
0
3 stele
0
2 stele
0
1 stea
0
Spune-ne opinia ta despre acest produs!
scrie o recenzie
5

Stoc indisponibil

Din păcate stocul este indisponibil, de ce nu se mai tipărește, pentru că sunt mulți elevi de liceu care dau bacalaureatul la Istorie și este necesar un astfel de auxiliar bine structurat și cu CD.
5

Pregătire Bacalaureat

Este foarte bună pentru pregătirea Bacalaureatului. Am luat-o pentru elevii mei. Ne cere la scoală numărul Ordinului de Ministru prin care a fost publicată ca auxiliar didactic. Mi-l puteți da?
Created in 0.105 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.