Contact: 0736.36.12.10 / 021.795.75.25

Istorie Bacalaureat 2019 - Programa de bacalaureat pentru disciplina istorie. 20 de teste pe capitole si 25 de teste finale pentru pregatirea examenul de bacalaureat - Mihaela Olteanu

Istorie Bacalaureat 2019 - Programa de bacalaureat pentru disciplina istorie. 20 de teste pe capitole si 25 de teste finale pentru pregatirea examenul de bacalaureat - Mihaela Olteanu
-12%
Preț: 22,88 lei
26,00 lei (-12%)
Disponibilitate: în stoc
ISBN: 9789734727940
Editura:
Anul publicării: 2018
Pagini: 208
Format: 14.5x24.5cm

DESCRIERE

 Lucrarea de fata cuprinde un numar de 45 de variante de teste, dupa modelul M. E. N., structurate pe capitole, dar vizand si evaluarea finala. Sunt cuprinse, de asemenea, si baremele de evaluare si notare, tocmai pentru a veni in sprijinul candidatilor, ca un veritabil instrument de autoevaluare a pregatirii acestora pentru examen.

   Testele propuse spre rezolvare respecta intocmai programa pentru examenul de bacalaureat, continutul celor 7 manuale avizate de M. E. N., precum si structura itemilor propusi de Centrul National de Evaluare si Examinare in anii scolari trecuti.

   Pentru folosirea cat mai eficienta a culegerii, trebuie studiat cu multa atentie continutul fiecarei teme, dupa care se poate trece la rezolvarea testelor in conditii similare celor de examen, prin eliminarea oricarei surse de informare si acordandu-se un timp-limita.

   Cu speranta ca aceasta culegere va fi cu adevarat de ajutor in pregatirea acestui prim examen de maturitate si competenta, uram tuturor MULT SUCCES!
   In conformitate cu Ordinul Ministrului Educatiei Nationale privind organizarea si desfasurarea examenului de bacalaureat national – 2019, Istoria reprezinta una dintre disciplinele obligatorii la examenul de Bacalaureat, atat pentru profilul uman, cat si pentru unele specializari ale profilului vocational.

   Pornind de la aceasta premisa, precum si de la necesitatea cunoasterii si aprofundarii acestei discipline de importanta exceptionala, am intentionat, prin redactarea acestei lucrari, sa ofer un eficient instrument de lucru atat elevilor clasei a XII-a, cat si profesorilor de specialitate, interesati deopotriva de buna pregatire a elevilor pentru examen.

   Testele propuse spre rezolvare respecta intocmai programa pentru examenul de Bacalaureat, continutul celor 7 manuale avizate de Ministerul Educatiei Nationale, precum si structura itemilor propusi de Centrul National de Evaluare si Examinare in anii scolari trecuti.

  Lucrarea cuprinde un numar de 45 de teste de evaluare propuse, structurate pe capitole, dar vizand si evaluarea finala. In cuprinsul lucrarii sunt prezentate si baremele de evaluare si notare, tocmai pentru a veni in sprijinul candidatilor, ca un veritabil instrument de autoevaluare a pregatirii pentru examen.

   Pentru folosirea cat mai eficienta a lucrarii, trebuie studiat cu multa atentie continutul fiecarei teme, dupa care se poate trece la rezolvarea testelor in conditii similare celor de examen, prin eliminarea oricarei surse de informare si acordandu-se un timp-limita.

RECENZII

Spune-ne opinia ta despre acest produs! scrie o recenzie
Created in 0.080 sec
Acest site folosește cookie-uri pentru a permite plasarea de comenzi online, precum și pentru analiza traficului și a preferințelor vizitatorilor. Vă rugăm să alocați timpul necesar pentru a citi și a înțelege Politica de Cookie, Politica de Confidențialitate și Clauze și Condiții. Utilizarea în continuare a site-ului implică acceptarea acestor politici, clauze și condiții.